|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Ne-fantasy MMORPG (ima li toga uopće?)
Već duže vrijeme tražim neku igru koja ne sadrži neku magiju,neka svijetleća oružja i ostala (po meni) sranja,gledam po sajtovima di su valjda svi mmorpgovi i samo vidim: 3D fantasy MMORPG,anime-style graphics,MMORPG with cartoon graphics idt.Nešto kao Voyage Century Online,ajde i tamo su bila poneka čudna oružja i čudna stvorenja ali je ok.Ima li takvih igara uopće? Pogotovo nautičke teme baš kao VCO? Nadam se da netko zna za takvo što. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
ne znam, jel to sto trazis, al evo par di ima nautike: Navy Field, World of Pirates, Pirates of the Burning Sea
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Život u svemiru, počinješ s malim brodom i razvijaš se, granica praktički nema: http://www.eveonline.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
It's all a joke
|
Citiraj:
ali kad bi kod nas kupovao, igra bi te kostala oko 300kn a kad bi kupovao npr preko www.game.co.uk onda nekih 37kn ovdje mozes vidjeti cijene pretplate a najbolje je prvo isprobati igru, jer imas 14dana free trial, pa da vidis da li ce ti se uopce svidjeti
![]() |
![]() |
#8 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
oce brojke što si nabrojo potvrđuju da je MMO a da je rpg ni blizu, da budem jasan nemam ja ništa protiv igre vjeroatno je dobra pa čak i super ali čovjek je napiso mmorpg, i meni jedini koji pada napamet je onaj u Star Wars svemiru neznam kak se točno zove |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Buying Bitcoin
|
Kako nije rpg? Što znači uopće rpg? Role-playing game, znači igraš nečiju ulogu. Odmah na početku EVE-a kreiraš svoj character u potpunosti, odabireš rasu, klan, boju kože, kosu, sve možeš konfigurirati. Nakon toga krećeš u svijet i na tebi je što ćeš postati, biznismen, ratnik, pirat, ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Slazem se EVE online je jedan od najzahtjevnijih, najkompliciranijih i najviše player-driven mmorpg koji sam ikad vidio. Nego pojasni malo jer ok ako igra bude tipa imaš lika ides po buducem svijetu i tako ili mora biti sa svemirskim brodem. Ako ti se da cekat malo onda izlazi uskoro Star Trek: Online po videima bude super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Buying Bitcoin
|
EVE igram kratko, ali koliko znam lik je stalno u brodu. Brodove mijenjaš kako napreduješ, od malih bezveznih do kapitalaca cruisera i slično. ST: Online čekam već dugo i kupujem pretplatu kada izađe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
Ok dosta o EVE ionako me ne zanimaju svemirski fiju broditi slično,ako netko zna još neku igru sličnu POTHS neka kaže,ovak Pirates of the burning sea izgleda sasivim prostojno na ssovima i trailerima,probat ću taj 14 dnevni trial pa mozda nastavim...Možda nam fali tema tipa preporuke igara. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Buying Bitcoin
|
evo, pa listaj: http://www.gamespot.com/games.html?p...s&sortdir=asc# |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
|
hm, vec sam otvorio jednom temu o browser based MMORP-u Renesansna Kraljevstva. U igri nema fantasy-a, osim fantazije da smo u 15.-om stolječu u Europi uspjeli izboriti se za samostalnost Kneževine Hrvatske. Odvojili smo se od Mađarske krune. U RL povjesti bi nas več trebali napasti turci, no bugari su također napaljeni na igru pa su turci takoreći zaustavljeni. A što se tiće spominjanog ST: Online, imam feeling da će tvorci uspjet ukenjat tu super zamisljenu igru... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|