PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Ne-fantasy MMORPG (ima li toga uopće?) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=160983)

AssRock 29.09.2009. 21:31

Ne-fantasy MMORPG (ima li toga uopće?)

Već duže vrijeme tražim neku igru koja ne sadrži neku magiju,neka svijetleća oružja i ostala (po meni) sranja,gledam po sajtovima di su valjda svi mmorpgovi i samo vidim: 3D fantasy MMORPG,anime-style graphics,MMORPG with cartoon graphics idt.Nešto kao Voyage Century Online,ajde i tamo su bila poneka čudna oružja i čudna stvorenja ali je ok.Ima li takvih igara uopće? Pogotovo nautičke teme baš kao VCO? Nadam se da netko zna za takvo što.

The Comedian 29.09.2009. 21:43

ne znam, jel to sto trazis, al evo par di ima nautike: Navy Field, World of Pirates, Pirates of the Burning Sea

Neo-ST 29.09.2009. 22:08

Život u svemiru, počinješ s malim brodom i razvijaš se, granica praktički nema: http://www.eveonline.com/

ShebY 29.09.2009. 22:22

Po čemu je eve online rpg?

AssRock 29.09.2009. 22:38

Citiraj:

Autor The Comedian (Post 1443403)
ne znam, jel to sto trazis, al evo par di ima nautike: Navy Field, World of Pirates, Pirates of the Burning Sea

Prve dvije ne izgledaju baš :fiju:,a dal se Pirates of the Burning Sea stvarno plača preko 700kn godišnje,+ igra jedno 400kn? Ako netko igra neka se javi. :)

The Comedian 29.09.2009. 23:01

Citiraj:

Autor AssRock (Post 1443456)
Prve dvije ne izgledaju baš :fiju:,a dal se Pirates of the Burning Sea stvarno plača preko 700kn godišnje,+ igra jedno 400kn? Ako netko igra neka se javi. :)

ne igram igru
ali kad bi kod nas kupovao, igra bi te kostala oko 300kn
a kad bi kupovao npr preko www.game.co.uk onda nekih 37kn
ovdje mozes vidjeti cijene pretplate

a najbolje je prvo isprobati igru, jer imas 14dana free trial, pa da vidis da li ce ti se uopce svidjeti

Matth€w 29.09.2009. 23:33

Moj glas za Eveonline, samo ako stvarno želiš napredovati da držiš korak u istoj, treba bi se stvarno dosta vremena posvetiti.

Necto 30.09.2009. 14:22

Citiraj:

Autor ShebY (Post 1443446)
Po čemu je eve online rpg?

Ajd ne trolaj lagano ... :fiju:

Ako je neka igra MMORPG onda je to EvE online,
u kojem jos mmorpgu imas bitke od 500+ ljudi, i da je 50.000 ljudi na istom serveru u istom trenutku. I kompletna ekonomija je player-driven.

Markos 30.09.2009. 14:29

ali iskreno kakav je to mmorpg koji nije na fantasy temi:D

ShebY 30.09.2009. 14:33

Citiraj:

Autor Necto (Post 1443828)
Ajd ne trolaj lagano ... :fiju:

Ako je neka igra MMORPG onda je to EvE online,
u kojem jos mmorpgu imas bitke od 500+ ljudi, i da je 50.000 ljudi na istom serveru u istom trenutku. I kompletna ekonomija je player-driven.

oce brojke što si nabrojo potvrđuju da je MMO a da je rpg ni blizu, da budem jasan nemam ja ništa protiv igre vjeroatno je dobra pa čak i super ali čovjek je napiso mmorpg, i meni jedini koji pada napamet je onaj u Star Wars svemiru neznam kak se točno zove

Neo-ST 30.09.2009. 15:18

Kako nije rpg? Što znači uopće rpg? Role-playing game, znači igraš nečiju ulogu.
Odmah na početku EVE-a kreiraš svoj character u potpunosti, odabireš rasu, klan, boju kože, kosu, sve možeš konfigurirati. Nakon toga krećeš u svijet i na tebi je što ćeš postati, biznismen, ratnik, pirat, ...

Wolfblade 30.09.2009. 15:33

Slazem se EVE online je jedan od najzahtjevnijih, najkompliciranijih i najviše player-driven mmorpg koji sam ikad vidio.
Nego pojasni malo jer ok ako igra bude tipa imaš lika ides po buducem svijetu i tako ili mora biti sa svemirskim brodem.
Ako ti se da cekat malo onda izlazi uskoro Star Trek: Online po videima bude super.

Neo-ST 30.09.2009. 15:56

EVE igram kratko, ali koliko znam lik je stalno u brodu. Brodove mijenjaš kako napreduješ, od malih bezveznih do kapitalaca cruisera i slično.
ST: Online čekam već dugo i kupujem pretplatu kada izađe.

AssRock 30.09.2009. 19:23

Ok dosta o EVE ionako me ne zanimaju svemirski fiju broditi slično,ako netko zna još neku igru sličnu POTHS neka kaže,ovak Pirates of the burning sea izgleda sasivim prostojno na ssovima i trailerima,probat ću taj 14 dnevni trial pa mozda nastavim...Možda nam fali tema tipa preporuke igara. :kafa:

Neo-ST 30.09.2009. 21:05

evo, pa listaj: http://www.gamespot.com/games.html?p...s&sortdir=asc#

Matth€w 30.09.2009. 21:59

Citiraj:

Autor Wolfblade (Post 1443918)
Ako ti se da cekat malo onda izlazi uskoro Star Trek: Online po videima bude super.

Beta sign up je već dostupan, samo kaj su srušili server već par puta od kad je to krenulo. :D Ljudi fkt željno isčekuju taj MMORPG.

99luftbalon 03.10.2009. 14:26

hm, vec sam otvorio jednom temu o browser based MMORP-u Renesansna Kraljevstva.

U igri nema fantasy-a, osim fantazije da smo u 15.-om stolječu u Europi uspjeli izboriti se za samostalnost Kneževine Hrvatske. Odvojili smo se od Mađarske krune. U RL povjesti bi nas več trebali napasti turci, no bugari su također napaljeni na igru pa su turci takoreći zaustavljeni.

A što se tiće spominjanog ST: Online, imam feeling da će tvorci uspjet ukenjat tu super zamisljenu igru...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:45.