|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Eset - pomoc
Pozdrav svim pc expertima i pocetnicima. Pocetnik sam i trebam pomoc Imam pitanje za nekoga ko je imao iskustva sa Esetom, da li mogu imati instalirane obje verzije eseta i eset smart security i eset antivirus na kompu? Nisam siguran da li ce oni raditi jedan protiv drugog ili tako nesto pa zato molim nekoga ko ima iskustva sa Esetom da mi kaze sta da radim. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
čemu? ne treba ti (a i sumnjam da će raditi paralelno kako treba). stavi samo jednu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Hvala puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Pozdrav. Unazad 2 dana imam "problem" sa esetom, naime svaki sat mi javi: The program modules have been updated. Ne javi jedino ako se taj sat updejta antivirusna baza. Inace bi mi javljalo ponekad za te module, mozda jednom tjedno, ali nikad ovako cesto. Zanima me sto moze biti i ima li netko isti problem? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
trazio sam po netu no nzm tocno o cem se radi, znaci prakticki na sljepo... pogledaj si ovdje mozda nadjes rijesenje http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?p=1538141 http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=199709
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Hvala na odgovoru. Prvi thread sam i ja nasla googlajuci ali mi nazalost nije pomogao. Drugi je od prije godinu, ista stvar i vidim da je rijeseno u danu skoro. Probati cu jos malo googlati, ako ne nadjem nista pricekat koji dan, pa ako i dalje bude isto reinstalirati Ess, ne znam sto bi drugo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
It's all a joke
|
ako ti smeta sto ti stalno izbacuje tu poruku, probaj iskljucit automatic updates znam da nije neko rjesenje, al ak ti smeta ta poruka i ak ce uopce rjesit nest, onda bar privremeno ostavi tako dok se ne pronadje rjesenje i nemoj zaboravit tu i tam stisnut update ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja to imam iskljuceno, radije jednom na dan stisnem update, a i windows mi sam javi kad ga teba updejtat xD Njvise me to izivciralo, kad igram igru, pa mi se taj vrag ukljuci i baci van iz igre ("spusti je/alt taba" xD) ili se mi igra crasha xD |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nemoras restartat kad novu instaliras.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|