![]() |
Eset - pomoc
Pozdrav svim pc expertima i pocetnicima.
Pocetnik sam i trebam pomoc Imam pitanje za nekoga ko je imao iskustva sa Esetom, da li mogu imati instalirane obje verzije eseta i eset smart security i eset antivirus na kompu? Nisam siguran da li ce oni raditi jedan protiv drugog ili tako nesto pa zato molim nekoga ko ima iskustva sa Esetom da mi kaze sta da radim. Hvala |
čemu? ne treba ti (a i sumnjam da će raditi paralelno kako treba). stavi samo jednu.
|
Mislim da ne, eset smart security ti je ustvari eset antivirus sa dodanim vatrozidom (firewallom). Instaliraš jedan koji ti bolje odgovara i to je to.
|
Hvala puno
|
Pozdrav.
Unazad 2 dana imam "problem" sa esetom, naime svaki sat mi javi: The program modules have been updated. Ne javi jedino ako se taj sat updejta antivirusna baza. Inace bi mi javljalo ponekad za te module, mozda jednom tjedno, ali nikad ovako cesto. Zanima me sto moze biti i ima li netko isti problem? Hvala. |
trazio sam po netu no nzm tocno o cem se radi, znaci prakticki na sljepo...
pogledaj si ovdje mozda nadjes rijesenje http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?p=1538141 http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=199709 |
Hvala na odgovoru.
Prvi thread sam i ja nasla googlajuci ali mi nazalost nije pomogao. Drugi je od prije godinu, ista stvar i vidim da je rijeseno u danu skoro. Probati cu jos malo googlati, ako ne nadjem nista pricekat koji dan, pa ako i dalje bude isto reinstalirati Ess, ne znam sto bi drugo. |
ako ti smeta sto ti stalno izbacuje tu poruku, probaj iskljucit automatic updates
znam da nije neko rjesenje, al ak ti smeta ta poruka i ak ce uopce rjesit nest, onda bar privremeno ostavi tako dok se ne pronadje rjesenje i nemoj zaboravit tu i tam stisnut update :D |
Hehe hvala, ma ne smeta mi...nego me zanima sto je. Pricekati cu jos koji dan.
|
Ja to imam iskljuceno, radije jednom na dan stisnem update, a i windows mi sam javi kad ga teba updejtat xD
Njvise me to izivciralo, kad igram igru, pa mi se taj vrag ukljuci i baci van iz igre ("spusti je/alt taba" xD) ili se mi igra crasha xD |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa 3 minuta s restartom traje... :D
|
Citiraj:
|
Nemoras restartat kad novu instaliras.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:40. |