|
![]() |
#1 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
ENERMAX noise taker 485W
ENERMAX noise taker 485W nakon dugo vremena sa boravljenjem sa svojim maxpoverom 400W i MS-om.. Odlucio sam bacit novce... Glavni zadatak napajanja osim onog kaj pokrece PC je, da je poudzan, jel mi pC treba radit neprestano i da je TIH.. Dakle, posto je ovo napajanja JAKO SKUPO, Dobrodosli svi komentari , misljenja, a najvise iskustva..
__________________ |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Za tvoju konfu nepotrebno. Zemi fortona 350w ultra mega giga silent za 400 malih životinja i budi sretan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
|
E da , zaboravio sam napomenut, s obzirom na dosadasnja iskustva i kuciste koje imam, nikako mi ne pase napajanje sa jednim velikim ventilatorm koji je sa doljnje strane napajanja.. Nego ili sa 2, ili sa samo jednim izvana..
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Onda kupi novo kučište i fortona. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
Gle, necu sad bacit 500 kn a da mi napajanje ne bu dobro sa sljedecu konfiguraciju... A fortron nije fortron, enermax nije enermax, Vec svaki od tih proizvodjaca ima i razne modele, starije novije itd.. Noise taker je ATX 2.0 , ima 2 12 volti raila, i svagdje do sad na netu di sam cito pise da je tih, po koncepciji (2 ventilatora) mislim da bi mogao bit blizu zadnjim izdanjima starijih enermaxa ATX v1.3
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
po slici s linksovih stranica cini mi se da su u ovom napajanju isti ventilatori ka u enermaxovom 460w koji je nekih 150kn jeftiniji pogledaj malo po enermaxoim stranicama imaju li specifikaciju buke ventilatora cini mi se da nista nije pisalo u vezi buke kad san ja zadnju put bija ali na kutiji od 460 watnog imas grafikon s usporedbom buke i temperature pa ga vjerojatno imas i na kutiji od 480 watnog ako je buka ista ne vidin zasto bi da 150 kn za 25W