|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Win XP acc sa ogranicenjima, kako??
Trebao bi ubrzo slagati jedan comp za internet upotrebu u birtiji pa me zanima kako se to najbolje radi. Na tom racunu bi trebalo zabranit sve insalacije i po mogucnosti zabranit xxx sitove. Znam da u se u win moze stavit guest acc ili napravit neki a da nije admin. Kako bi to bilo najbolje i najsigurnije slozit?? thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Za sam account napraviš limitirani acc. Znači nema nikakvih instalacija bez dozvole administratora. A za XXX site-ove postoje valjda neki filteri ili takve slične stvari. Za to pričekaj da ti neko odgovori ko ima više iskustva s tim. Inače možeš ti blokirati ručno svaku stranicu, ali na taj način imaš puno posla. Probaj se pozabavit sa internet opcijama u control panelu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Bazinga
|
Mislim da sam account to nemože spriječit, te da ti treba neki dodatan software da se stranice takvih tipova filtriraju. EDIT: Probaj s ovim.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Probaj program DeepFreeze Instaliraš Win, programe i onda s ovim programom namjestiš da ti nakon svakog restarta zanemaruje sve promjene koje su se napravile i uvijek ti Win vraća u stanje koje si prvotno namjestio. Zgodna stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Bazinga
|
Citiraj:
Ne zanemaruje samo nakon restarta već i gašenja.
![]() |
![]() |
|
|