|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Ti 4200 tiho hladjenje
Moja krasna Gainward Ti4200 je postala poprilicno bucna u zadnje vrijeme zahvaljujuci maloj zujalici od ventilatora.. Trazeci alternativno rjesenje naletio sam na Coolermasterovo CoolViva rjesenje (100kn u linksu) sa vrlo obecavajucim specifikacijama: http://www.coolermaster.com/index.ph...HC-L61CoolViva Jel netko ima to na svojoj grafickoj i kako se ponasa?
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Mislim da je Black Dragon montirao NV1 Silencer na GF4ti ![]() ![]() Pogledaj si one titane u Linksu, IMHO ti se ne isplati davati više od 100kn na hlađenje tako da je CoolViva OK opcija...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
NV1 kika na G4Ti4200 ali mislim da je puno previše dat 200 kn za cooler za grafu koja vrijedni 400 - 500 kn ... mislim meni su ga kupili drugi ![]()
![]() |
#5 |
Premium
|
Genijalno! Nisam ni potrazio PCE bazu clanaka - shimpa je recenzirao pocetkom mjeseca taj isti cooler, samo ne znam kako mi je to uspjelo promaknuti.. NV1 Silencer je ipak overkill za Ti ![]() Cini se da ce CoolViva biti sasvim solidno rjesenje.. Hvala svima!
![]() |
#6 |
Premium
|
Odhebalo karijeru, preblizu je northbridge kada bi se montirao coolviva, a skidanjem originalnog hladnjaka gubim jamstvo koje mi jos trajeee.. Skinuo sam voltazu originalnog ventilatora, sada je ok za buku, nadam se samo da ce graficka izdrzati..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|