![]() |
Ti 4200 tiho hladjenje
Moja krasna Gainward Ti4200 je postala poprilicno bucna u zadnje vrijeme zahvaljujuci maloj zujalici od ventilatora..
Trazeci alternativno rjesenje naletio sam na Coolermasterovo CoolViva rjesenje (100kn u linksu) sa vrlo obecavajucim specifikacijama: http://www.coolermaster.com/index.ph...HC-L61CoolViva Jel netko ima to na svojoj grafickoj i kako se ponasa? |
Mislim da je Black Dragon montirao NV1 Silencer na GF4ti :D moglo bi se reći da e overkill :)
Pogledaj si one titane u Linksu, IMHO ti se ne isplati davati više od 100kn na hlađenje tako da je CoolViva OK opcija... |
mislim da je taj cooler bio na testu tu na PCE
|
NV1 kika na G4Ti4200 ali mislim da je puno previše dat 200 kn za cooler za grafu koja vrijedni 400 - 500 kn ... mislim meni su ga kupili drugi :) pa se nisam bunio ...
|
Genijalno! Nisam ni potrazio PCE bazu clanaka - shimpa je recenzirao pocetkom mjeseca taj isti cooler, samo ne znam kako mi je to uspjelo promaknuti..
NV1 Silencer je ipak overkill za Ti :) Cini se da ce CoolViva biti sasvim solidno rjesenje.. Hvala svima! |
Odhebalo karijeru, preblizu je northbridge kada bi se montirao coolviva, a skidanjem originalnog hladnjaka gubim jamstvo koje mi jos trajeee..
Skinuo sam voltazu originalnog ventilatora, sada je ok za buku, nadam se samo da ce graficka izdrzati.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:11. |