|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
(riješeno) Otkad se spajam preko routera, ne radi mi Qtracker, LFS multiplayer,...
Od nedavno sam na net spojen preko routera Linksis wrt54gL i ne radi mi Qtracker, multiplayer meni u Live for Speed mi više ne može izlistati servere.. Možda moram forwardati još koji port? Port preko kojeg komunicira uTorrent uspješno sam forwardao i sada uTorrent radi besprijekorno (zelena kvačica) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
si probao resetirati linksysa ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pa zar to nije Linux, to se ne resetira! ![]() Šalim se, trenutno ga ne smijem resetirati jer su na njega WLAN-om spojeni klijenti. Međutim našao sam temu sa sličnim simptomima. Izgleda da dolazi do NAT table overflow-a uzljed previše requestova http://www.qtracker.com/phpBB3/viewt...f2a56d63287525 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Evo probao sam spojiti direktno Kasdu na komp(znači bez routera) i ponovo ne radi. Znači nije problem u routeru, nego se nesto she*alo u windowsima ![]() EDIT: Evo rješeno! ![]() Ponovo sam instalirao Zone Alarm, pa ga maknuo. Stvar je bila u tome što sam već prije deinstalirao ZA, međutim posli sam vratia sliku C: particije na kojoj je ZA vezan na d: particiju i onda je vjerovatno nešto bilo pobrkano u registry-ju. Zadnje izmijenjeno od: Terminator02. 17.08.2009. u 16:56. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|