![]() |
(riješeno) Otkad se spajam preko routera, ne radi mi Qtracker, LFS multiplayer,...
Od nedavno sam na net spojen preko routera Linksis wrt54gL i ne radi mi Qtracker, multiplayer meni u Live for Speed mi više ne može izlistati servere..
Možda moram forwardati još koji port? Port preko kojeg komunicira uTorrent uspješno sam forwardao i sada uTorrent radi besprijekorno (zelena kvačica) |
si probao resetirati linksysa ?
|
Citiraj:
Šalim se, trenutno ga ne smijem resetirati jer su na njega WLAN-om spojeni klijenti. Međutim našao sam temu sa sličnim simptomima. Izgleda da dolazi do NAT table overflow-a uzljed previše requestova http://www.qtracker.com/phpBB3/viewt...f2a56d63287525 |
Evo probao sam spojiti direktno Kasdu na komp(znači bez routera) i ponovo ne radi.
Znači nije problem u routeru, nego se nesto she*alo u windowsima :stoopid: EDIT: Evo rješeno! :) Ponovo sam instalirao Zone Alarm, pa ga maknuo. Stvar je bila u tome što sam već prije deinstalirao ZA, međutim posli sam vratia sliku C: particije na kojoj je ZA vezan na d: particiju i onda je vjerovatno nešto bilo pobrkano u registry-ju. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:02. |