|
|
Rezultati ankete: Draži vam je... | |||
Hardware |
![]() ![]() ![]() ![]() |
40 | 70.18% |
Software |
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 | 29.82% |
Glasači: 57. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Moram priznati da uopće ne kužim ovu anketu:confused: Znači dal radije prekopavam po kanti ili igram UT? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Znaci dal ti je draže se zaje**vati sa programiranjem u necemu i tak tome slično ili ti je možda draže overcl. svoj stari proc. i zaje**vati se sa svojom kantom. Ja npr. malo kad citam one postove o hardveru. Zanimljivije mi je citati o novim mogucnostima u mambu, nego da citam kako neki proc. ima ugrađenu PowerNow! tehnologiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Resistance is futile
|
Hmmmm, kad bolje razmislim, hmmmm, da... Gle, zamisli ovu situaciju: #1 Gledaš u otvoreno kučište i lijepo posložene komponente (hardware) I što se dešava? Ništa, baš ništa, ni da bi mi se digo... ![]() #2 Gledaš friško skinuti filmić s neta koji prikazuje lijepe i zanosne*biiiiiiiip* u još zanimljivijim pozama (software) i što se dešava? Ko da držiš bejzbol palicu u ruci (džojstik) i špricaš okolo sa tekućim sapunom... : CoolRamb :burn: E sad, faco, reci koja ti se metoda više sviđa. Meni definitivno #* ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Dobri primjeri... :burn: Fakat ono nalaziš usporedbe neusporedivog... ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Resistance is futile
|
No dobro, dosta zajebancije, već je kasno i moram si ići oprati ruke od *biiiip*, ops, ovaj, mislim, sapuuuunaaa i polako na spavanje ![]() ![]() Spavanje? Netko je sponemuo spavanje? Hmmm, to me opet asocira na .......... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Kaj je ovo... Nešto smo napaljeni?... Lakše malo sa *biiiip*,sapunom i ostalim ,ovo i djeca čitaju... ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
mozes o tome razmisljat ovako ![]() volis soft onak mlohavo dupe ili fino oblikovano zategnuto koje treba dobro kaznit... m da ![]()
![]() |
#10 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
DrTom :clap: ![]() ![]() Meni software...ipak se vise volim rjesavati SW nego HW probleme...a i jeftiniji su ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Ali bez HW nema ni SW - tako da je HW opet bolji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Bez SW,HW bi imao vrijednost jer SW ne bi postojao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
gdje je tu logika u zadnjoj? ![]() ps da baba ima jaja bila bi deda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Da bi razumio ovu zadnju moraš biti u potpunoj psihičkoj ravnoteži i znati borilačke vještine sa 3 kontinenta ![]() Ne ozbiljno- hardver proizvodi softver, pa da nema hardvera, ne bi bilo softvera, ali da nema softvera- bilo bi hardvera- simple as that ![]() Da je moja baka muško- zvala bi se Duško :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#21 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Softver -->
Light show kao standalone analogna komponenta ---> Hardver Utisavanje ventilatora pomocu SpeedFana i ostalih programa --> Softver Utisavanje ventilatora pomocu el. komponenti --> Hardver Citiraj:
![]() Evo vam malo blizih primjera: Light show preko LPT-a --> Softver Light show kao standalone analogna komponenta ---> Hardver Utisavanje ventilatora pomocu SpeedFana i ostalih programa --> Softver Utisavanje ventilatora pomocu el. komponenti --> Hardver
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
buba zaboravio si alarm u autu i u zgradi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Softver Light show kao standalone analogna komponenta ---> Hardver Utisavanje ventilatora pomocu SpeedFana i ostalih programa --> Softver Utisavanje ventilatora pomocu el. komponenti --> Hardver |
Originally posted by Bubba Pricate pizdarije. Anketa je bas super, samo ste vi previse ograniceni. ![]() Evo vam malo blizih primjera: Light show preko LPT-a --> Softver Light show kao standalone analogna komponenta ---> Hardver Utisavanje ventilatora pomocu SpeedFana i ostalih programa --> Softver Utisavanje ventilatora pomocu el. komponenti --> Hardver |
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() AL ipak draže mi je zajebavat se u Adobe Auditonu nego slagat cooler na procu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |