![]() |
Hardware ili Software?
Decki i par cura:D s čim se više bavite?
|
Moram priznati da uopće ne kužim ovu anketu:confused:
Znači dal radije prekopavam po kanti ili igram UT? |
Znaci dal ti je draže se zaje**vati sa programiranjem u necemu i tak tome slično ili ti je možda draže overcl. svoj stari proc. i zaje**vati se sa svojom kantom.
Ja npr. malo kad citam one postove o hardveru. Zanimljivije mi je citati o novim mogucnostima u mambu, nego da citam kako neki proc. ima ugrađenu PowerNow! tehnologiju. |
Hmmmm, kad bolje razmislim, hmmmm, da...
Gle, zamisli ovu situaciju: #1 Gledaš u otvoreno kučište i lijepo posložene komponente (hardware) I što se dešava? Ništa, baš ništa, ni da bi mi se digo... :( : nono : #2 Gledaš friško skinuti filmić s neta koji prikazuje lijepe i zanosne*biiiiiiiip* u još zanimljivijim pozama (software) i što se dešava? Ko da držiš bejzbol palicu u ruci (džojstik) i špricaš okolo sa tekućim sapunom... : CoolRamb :burn: E sad, faco, reci koja ti se metoda više sviđa. Meni definitivno #* :D |
:clap:
|
Citiraj:
Dobri primjeri... :burn: Fakat ono nalaziš usporedbe neusporedivog... :D |
No dobro, dosta zajebancije, već je kasno i moram si ići oprati ruke od
*biiiip*, ops, ovaj, mislim, sapuuuunaaa i polako na spavanje ;) :D Spavanje? Netko je sponemuo spavanje? Hmmm, to me opet asocira na .......... :smoke: :D |
Kaj je ovo...
Nešto smo napaljeni?... Lakše malo sa *biiiip*,sapunom i ostalim ,ovo i djeca čitaju... :D |
mozes o tome razmisljat ovako :D
volis soft onak mlohavo dupe ili fino oblikovano zategnuto koje treba dobro kaznit... m da :D defintivno mi je drazi hardware... zasto? jer sa njim imam kontakt onak vidim ga osjetim ga pod prstima ove neke bjedne soft 101011000 su mi strane malo i ne tolko drage kao ni mlohava dupetesa maldih dama... |
DrTom :clap: :beer: ... :beer:
Meni software...ipak se vise volim rjesavati SW nego HW probleme...a i jeftiniji su :D |
Citiraj:
|
Pa sa SW mozes sprzit HW .... tako da je SW opet bolji :p :D
|
Ali bez HW nema ni SW - tako da je HW opet bolji :D :D
|
Bez SW HW i nema neku vrijednost... :p
|
Bez SW,HW bi imao vrijednost jer SW ne bi postojao :D
|
gdje je tu logika u zadnjoj?:p
ps da baba ima jaja bila bi deda:D |
Da bi razumio ovu zadnju moraš biti u potpunoj psihičkoj ravnoteži i znati borilačke vještine sa 3 kontinenta :D
Ne ozbiljno- hardver proizvodi softver, pa da nema hardvera, ne bi bilo softvera, ali da nema softvera- bilo bi hardvera- simple as that :D Da je moja baka muško- zvala bi se Duško :clap: |
Citiraj:
|
: lol2 :
Anketa je u banani :D To je ko da pitaš jer ti se više sviđe prednja desna felga od auta il prednja lijeva felga od auta. Jedan bez drugog nejdu zajedno... Bzvz |
: lol2 : : lol2 : : lol2 :
hardware i software su napravljeni da surađuju zajedno,i surađujući naprave neku cijelinu,koju onda zovemo PC:D |
Citiraj:
Evo vam malo blizih primjera: Light show preko LPT-a --> Softver Light show kao standalone analogna komponenta ---> Hardver Utisavanje ventilatora pomocu SpeedFana i ostalih programa --> Softver Utisavanje ventilatora pomocu el. komponenti --> Hardver |
buba zaboravio si alarm u autu i u zgradi:o :D
|
Citiraj:
Ok, you win, you win... Nemogu protiv tebe i neću :smoke: |
Koje li filozofije u p.m.
Anketa je jednostavna, pitanje je po cemu vise volite drkunjat HW-u ili SW-u |
Žao mi je ako je vaš mozak ograničen ali mislim da mi je anketa ok.
I nisam mislio na povezanost hardvera i softvera već šta vam je bolje, zanimljivije ili kako vec hocete. |
Citiraj:
AL ipak draže mi je zajebavat se u Adobe Auditonu nego slagat cooler na procu. |
Citiraj:
|
:confused: ali, BIOS je software...:confused: (osim ako ne postoji neki drugi način za kojeg ja sigurno neznam...:) )
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Volt mod sam po sebi ništa ne radi što se tiče performansi |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:39. |