|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() Ovako, imam graficku Gigabyte GeForce GTX 260 OC 896MB i ta graficka trazi tocno ovakvo napajanje ( 500-watt power supply or greater with minimum 12V current rating of 36A. ) Tako pise u knjizici koju sam dobio s grafickom ![]() E sad mene zanima koja su to napajanja dobra za moju graficku, jer iskreno bas se i ne kuzim u napajanja. Hvala unaprijed! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Uzmi si Corsair VX450w to ti je i više nego dovoljno ![]() Ako još imaš nekakvih dilema škicni thread: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=152263 @BeroVK - sljedeći put plaćaš pivu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kakve veze imaju zagrijavanje grafe i napajanje? Da ti je potrebno novo napajanje - je, ali ono nema nikakve veze sa zagrijavanjem grafe. Napravi bolji propuh u kućištu pa se neće pregrijavati. Za napajanje uzmi CX400. OT: meni uopće nije jasno zašto si uzeo tu grafu za monitor koji imaš jer je debelo prejaka za njega i mogao si uštediti brdo love kupnjom neke slabije.
![]() |
#9 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Napajanje nema veze sa grijanjem grafičke. Ako su ti Corsair preskupa uzmi jeftinija a opet dobra napajanja Chieftek ~450W, OCZ te wateže i slično. Makar imaš debelo preslab komp da bi potpuno iskoristio tu grafičku, a o monitoru da ne pričam
![]() |
#10 |
Registered User
|
Ma znam da je preslab komp, tako ionako mjenjam polagano cijeli komp. ma stavim ogromni ventilator ispred grafe i ona se zagrijava na 50 C dok sam na desktopu. ono WTF. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
|
![]() |
#13 | |
|
Citiraj:
![]() Evo kolega na forumu prodaje Chiefteca 450W pa mu se javi i pitaj pošto ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=153458
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ljudi bozji, preko 30 je vani, 50 stupnjeva za komponente trenutno je sasvim razumljivo. ![]() od 10 mjeseca nadalje ocekuj da se spusti na 40-45 sto je sasvim ok za grafu sa stock hladnjakom.
![]() |
#17 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|