|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Prejak zvuk na slusalicama = problemi?
Ev najobicnije pitanje...jel moze zvuk na slusalicama pocet "hrktit" ako se s njima duze vrijeme slusa na maximalnoj jacini zvuka?Npr imam neke phillipsove slusalice i zvuk je nakon dugo slusanja na maxu poco hrktit,sad se bojim da mi ne pocne hrktit na mojim Sennicama HD485. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Pa smanji malo čovječe. ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pokušaj nać ijedan proizvod, dal zvučnik il slušalice, koji je namjenjen da se sluša na maximumu. Ijedan... Da ne govorim o tome da češ si sjebat sluh.... I ta riječ, hrktit, si to izmislio ili si čuo negdje? ![]()
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#6 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
A jel moze meni netko reci sto znaci hrktit?
![]() |
#9 |
Premium
|
Teshki off topic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
dobro pa onda si kupi neke nejjeftinije moguce zvucnike spoji na komp i pojacaj do pola i cut ce ti se vjerojatno bolje nego slusalice pojacane na najjace i nebu nista hrktalo ![]() http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6179 evo 39,46 kn mozda ima negdje i jeftinije Sennheiser-ice koristi kad ti se bude dalo slusalice imati na glavi i Amen ili ak ih nebudes nikad imao na glavi prodaj ih i kupi neke bolje zvucnike |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() ![]() Citiraj:
Mudra odluka, nema šta...
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
lol nekad kad mi se nadju stavljat na usi,inace su mi stalno na uhima pogotovo kad hala cod4.A i sestra mi nes prcka po tim slusama i pojacava jako pa nezna da ju tucem jer ce mi ih unistit il da ju pustim da radi kaj oce |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
pokaži ti njoj ko je gazda ![]() jel su ti sluške spojene direkt u karticu ili?(sry ak je navedeno) ja imam u karticu spojene neke zvučnike u rangu do 50kn.pojačani su otprilike na 2/3 snage i u njih sam uštekal sluške koje su pojačane na 1/4 snage do 1/3 ovisi o prilici.zvuk mi je sasvim ok.nije prejak, jer ne volim "pojavu" kad skinem sluške pa da se moram derat da bi sam sebe čuo.i u slušalicama nema nikakvog zvuka zlostavljanja neke od već navedenih životinja ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|