![]() |
Prejak zvuk na slusalicama = problemi?
Ev najobicnije pitanje...jel moze zvuk na slusalicama pocet "hrktit" ako se s njima duze vrijeme slusa na maximalnoj jacini zvuka?Npr imam neke phillipsove slusalice i zvuk je nakon dugo slusanja na maxu poco hrktit,sad se bojim da mi ne pocne hrktit na mojim Sennicama HD485.
|
Pa smanji malo čovječe. :eek: Koristiš ih umjesto zvučnika (a ni njih ne valja do kraja navit..)? :kafa:
|
Pokušaj nać ijedan proizvod, dal zvučnik il slušalice, koji je namjenjen da se sluša na maximumu. Ijedan...
Da ne govorim o tome da češ si sjebat sluh.... I ta riječ, hrktit, si to izmislio ili si čuo negdje? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jadan dečko, od glasne glazbe je i sluh počeo gubiti.. :nono: |
A jel moze meni netko reci sto znaci hrktit?
|
to ti je zvuk kad pas siluje vjevericu:D
|
Teshki off topic:offtopic:.Hrktenje = pojava u bilo kojim slusalicama di zvuk pocne biti necist ali samo u visim tonovima popracenim basom.Kao hrkanje :D.Moja rijec koju saljem na ono natjecanje izmisljanja prave hrvatske rijeci.Max zvuk je bio iz razloga jer mi se sluse nisu dale stavljat na glavu,a kad na max pojacam ima jacinu zvuka ko neki slabi zvucnici,tak da ogu slusat ziku prek slusalica a da ih opche neam na glavi.
|
dobro pa onda si kupi neke nejjeftinije moguce zvucnike spoji na komp i pojacaj do pola i cut ce ti se vjerojatno bolje nego slusalice pojacane na najjace i nebu nista hrktalo :)
http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6179 evo 39,46 kn mozda ima negdje i jeftinije Sennheiser-ice koristi kad ti se bude dalo slusalice imati na glavi i Amen ili ak ih nebudes nikad imao na glavi prodaj ih i kupi neke bolje zvucnike |
Citiraj:
Citiraj:
Mudra odluka, nema šta... |
lol nekad kad mi se nadju stavljat na usi,inace su mi stalno na uhima pogotovo kad hala cod4.A i sestra mi nes prcka po tim slusama i pojacava jako pa nezna da ju tucem jer ce mi ih unistit il da ju pustim da radi kaj oce
|
pokaži ti njoj ko je gazda:D
jel su ti sluške spojene direkt u karticu ili?(sry ak je navedeno) ja imam u karticu spojene neke zvučnike u rangu do 50kn.pojačani su otprilike na 2/3 snage i u njih sam uštekal sluške koje su pojačane na 1/4 snage do 1/3 ovisi o prilici.zvuk mi je sasvim ok.nije prejak, jer ne volim "pojavu" kad skinem sluške pa da se moram derat da bi sam sebe čuo.i u slušalicama nema nikakvog zvuka zlostavljanja neke od već navedenih životinja:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:12. |