|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
![]() Da li ste ikada kupovali darove za prijatelje na facebook-u? Kako to funkcionira? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Odeš na Postavke -> Kreditne Kartice -> dodaš karticu i zatim sa njome kupuješ bodove, da kupiš darove. Po meni to je čisto bacanje novaca. No eto, tko voli nek izvoli. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Hvala na odgovorima. Nisam pukao da to radim samo me je zanimalo da nisam u nešto glupo uletio jer nemam karticu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
![]() Evo upravo sam vidio da na fejsu ima više online trgovina (napravljene od korisnika) koje prodaju darove,a koje se može poslati prijateljima. Zanima me kako funkcioniraju te trgovine, a posebice naplata. Da li je sistem isti kao u gift shopu (facebook) da se plaća kreditima i da li ako se klikne na neku sličicu odmah traži karticu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Napišite mi što se nalazi u opciji payments (zanima me doljnja opcija na kojoj piše pogledajte cijene i izvršite kupnju). Ne želim prčkati po tome pa ako ima netko iskusniji napišite mi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Klikni pa vidi sto se dogodi. Nece ti sigurno doc doma i izvuc pare iz novcanika, sto se bojis tolko. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|