![]() |
kupovina na fejsu
Da li ste ikada kupovali darove za prijatelje na facebook-u?
Kako to funkcionira? |
Odeš na Postavke -> Kreditne Kartice -> dodaš karticu i zatim sa njome kupuješ bodove, da kupiš darove.
Po meni to je čisto bacanje novaca. No eto, tko voli nek izvoli. |
ma jebo te fejs!
ak oces nekome nešt pokloniti, odi u gift shop, cvjećaru ili nešt sličnog. tamo kupi jebeni dar i daj/pošalji frendu. |
stvarno ono wtf?? nisam znao da vas ima onih koji bacate pare na te gluposti.. ipak je ljepse/ugodnije kad nekome osobno poklonis nesto ;)
|
Hvala na odgovorima.
Nisam pukao da to radim samo me je zanimalo da nisam u nešto glupo uletio jer nemam karticu. |
Evo upravo sam vidio da na fejsu ima više online trgovina (napravljene od korisnika) koje prodaju darove,a koje se može poslati prijateljima. Zanima me kako funkcioniraju te trgovine, a posebice naplata. Da li je sistem isti kao u gift shopu (facebook) da se plaća kreditima i da li ako se klikne na neku sličicu odmah traži karticu?
|
Napišite mi što se nalazi u opciji payments (zanima me doljnja opcija na kojoj piše pogledajte cijene i izvršite kupnju). Ne želim prčkati po tome pa ako ima netko iskusniji napišite mi.
|
Klikni pa vidi sto se dogodi. Nece ti sigurno doc doma i izvuc pare iz novcanika, sto se bojis tolko.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:38. |