|
![]() |
#1 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Zamolba - opet nešto žicam
Molim forumaše da pomognu ubogom informatičaru sa velikom pomoći. Sve koji planiraju put, imaju proc viška ili nešto treće, molim da mi posude proc sck. 754 (dakle AMD) na jedan dan. Radi se o testiranju jedne ploče koju sam popravio. Radi se o Chaintec ploči koju mi je donirao Mental kao neispravnu te je treba testirati. Ploča nikada nije imala običaj nešto spaliti, tako da se ne treba brinuti za zdravlje procesora. Samo ću ga postaviti pod ThermalRighta (neće mu biti vruče) i instalirati Windowse, te provrtiti kakve testove. U slučaju da se procu nešto ružno dogodi (da ga spalim nekim slučajem - vrlo teško moguče) spreman sam poštenog forumaša obeštetiti sa isim takvim procom (novim - naravno). Nakon testiranja valja nagraditi dobru volju, te ću se iskupiti sa kojim zanimljivim komadom hardwarea po izboru ili jednostavno keš. Pomognite ubogom forumašu koji nema navedeni proc a treba testirati ploču. Nemam baš love da ga kupujem a da mi poslije proc stoji na stolu ako ploča ne radi. Za ploču bi skupio lovu tek 2007 u kasnu jesen. I ovaj puta apeliram na forumaše da mrtvace iz svojih kompova meni donirate u humatitarne svrhe. Znam da se po vašim ladicama (kao i po mojima) dosta takvih pokojnika može naći, pa vas spašavam od odlaska na reciklađžno dvorište.
![]() |
#2 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() mda, proc ti nemam ali se je pak vu moju garazu naselilo raznog hardweraja .. recimo 2x komplet neki tx/zx prethistorijski Intel, sa Edo ramom..., pa ak me hoces resit muka......imaju cak i flopaca, jedan ima i (ohohohooo) cd cigu,jedan wd 2 gige , mrtaf crko.al ne za tebe, dva kucista sa napajanjem(aha, si videl! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Nevezano uz temu, jesi uspio natjerati da prorade ona dva CDa i jel odgovara onaj backpanel? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
BackPanel odgovara.
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
2 RAK> od kuda si, mozda bi ja mogo nekaj iskemijat sa procom! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
p:na tvoju odgovornost..
..dam ti radeona 7500, 64ddr, dvi i tv-out s, pretpostavljam, shebanom memorijom. Pri intenzivnijem skrolanju izaziva opadanje sa stolice na guzicu raspadanjem slike...resetiranjem opet sve ok..do sljedećeg jakog skrolanja ![]() ak si intenzivni skroler, pazi se ![]() ..i ćudljivi cd romić..s karakterom i vlastitom voljom
![]() |
#8 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Samo mi reci jesu li bili ispravni ili si ih trebao popravljati? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja bih ti drage volje posudio proc al nazalost takvog ne posjedujem.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Feldwebel
|
Ajd po redu
Prihvačam sve ponuđeno. Ajdemo se dogovoriti za neki sastanak u Bakinoj kuhinji da ne idem samo zbog jedne stvari tamo. Onako čoporativno. Sky! Morao sam ih popravljati ali su ti popravci bili daleko od ozbiljnih i stručnih. Malo lemljenja i malo poštelavanja mehanike. Toliko! Uglavnom je večina komponenti popravljiva. Osim u slučaju groma. To se stvarno ne isplati. Mučenje ali i to ima svoje dobre strane. Baš mi je jučer prdnula lemilica. Baš mi je žao toga. Nekako sam se vezao uz nju. I skupo je plačena. 75 kn. Sada gledam kakvu pravu. Sada ozbiljno razmišljam o Welleru.
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Re: Ajd po redu
Citiraj:
Weller sa silikonskim kablom i regulcijom. Nepodrivo i trajno. Mozes zalemit cijelu drzavu nanovo,i nece crknut. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Feldwebel
|
Re: Re: Ajd po redu
Citiraj:
Mislim da ću ići na prebijanje pa će već biti nešto od toga, ali nedam baš previše. Misli, nemam ja servis da mi treba turbo-pro oprema. Samo malo za igru.
![]() |
![]() |
#14 | |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: Re: Re: Ajd po redu
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Feldwebel
|
Evo, kupio. Ali ne Weller jer je ipak previše skup za moje potrebe. Kupio sam neku za koju imam preporuku od dvaju tipova. A i kabel je dovoljno dug da ih pridavim ako ne bude valjala. Silikonski kabel, temperaturna regulacija, spužvica, stalak, 24V, 40W i to sve po povoljnoj cijeni. I kada je već povoljno, kupih i pumpicu (niš ne valja) i još tinol žice jer je usfalilo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|