|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Problem s HP ProBook 4710s notebookom
ne znam zašto ali mi stalno pored miša stoji i onaj pješćani sat kao da prijenosnik nešto radi kako to ispraviti i kako na napravim print screan kada nema tipke na njemu za to koja je zamjena za nju |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Otvori Task Manager i vidi što se događa. Print Screen tipku imaš, samo treba potražiti...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A koji process te zeza? Na kojem je to OS-u, kako je domy rekao sta ne das SS task managera pa da vidimo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Pa valjda još nije pronašao odgovarajuću tipku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
restartanje i gašenje prijenosnika pitanje
nikako ne mogu niti ugasiti niti restartati prijesnik HP ProBook 4710s Notebook kaže mi mi poruku: oods.exe kako da to riješim |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
N00B
|
Mozda si pokupio neko smece? Ili je li slucajno koristis O&O Defrag ili nesto od O&O softwera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
da napravio sam reinstal windowsa več tri puta, izgleda da uvijek nešto pokupim za sad je u redu ne znam što to znači ali ponovno i nakon reinstal windowsa mi se dogadja ista stvar,dakle ne mogu ugasiti prijenosnik i javlja mi spomenutu poruku ili poruku fonts.exe dakle nije u pitanju virus nego nešto drugo pa molim pomoć i još jedno pitanje takodjer mi kod paljenja kompa stalno govori poruku New Hardwer Wizard ali ja ne znam koji dio hardvera(drivera)nije instaliran KAKO TO MOGU SAZNATI??da ne tražim tri dana,pogotovo što uz ovaj prijenosnik se ne dobivaju driveri nego se moraju skinuti sa neta Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 31.08.2009. u 14:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Otvori još jednu temu za to pitanje, nema ih dovoljno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
N00B
|
@Robi64 ne znam, hp laptopi (ne znam tocno koje serije) ali podosta njih sta sam dizao win na njima su imali problema sa gasenjem a uzrok je bio drajver od kamere..Ali kod tebe je bio oods.exe problem pa sad fonts.exe koji je koliko sam vidio po netu opet neko smece ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Banned
|
da ne otvaram opet istu temu sad mi isto pored miša stoji pješćani sat ali na stolnom računalu os je xp pro sp2 http://img5.imageshack.us/img5/650/taskmanagerlv.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sve ti je ok u task manageru.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|