![]() |
Problem s HP ProBook 4710s notebookom
ne znam zašto ali mi stalno pored miša stoji i onaj pješćani sat kao da prijenosnik nešto radi kako to ispraviti i kako na napravim print screan kada nema tipke na njemu za to koja je zamjena za nju
|
Otvori Task Manager i vidi što se događa. Print Screen tipku imaš, samo treba potražiti...
|
ok jesam i što sad ono što mi je bilo runn sam stopiro ali mi je opet isto
|
A koji process te zeza? Na kojem je to OS-u, kako je domy rekao sta ne das SS task managera pa da vidimo?
|
Pa valjda još nije pronašao odgovarajuću tipku?
|
restartanje i gašenje prijenosnika pitanje
nikako ne mogu niti ugasiti niti restartati prijesnik HP ProBook 4710s Notebook kaže mi mi poruku: oods.exe kako da to riješim
|
Mozda si pokupio neko smece? Ili je li slucajno koristis O&O Defrag ili nesto od O&O softwera?
|
da napravio sam reinstal windowsa več tri puta, izgleda da uvijek nešto pokupim za sad je u redu
Citiraj:
|
Otvori još jednu temu za to pitanje, nema ih dovoljno.
|
@Robi64 ne znam, hp laptopi (ne znam tocno koje serije) ali podosta njih sta sam dizao win na njima su imali problema sa gasenjem a uzrok je bio drajver od kamere..Ali kod tebe je bio oods.exe problem pa sad fonts.exe koji je koliko sam vidio po netu opet neko smece :stoopid:?! Jer ono u windowsima uopce ne postoji taj (fonts.exe)! A sto se tice drajvera sta kaze device manager ima li tamo ikakvih usklicnika?
|
da ima
|
da ne otvaram opet istu temu sad mi isto pored miša stoji pješćani sat ali na stolnom računalu os je xp pro sp2
http://img5.imageshack.us/img5/650/taskmanagerlv.jpg |
Sve ti je ok u task manageru.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:57. |