|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Steta sto je ovo samo remake Escapea za Xbox i PS3. Nadam se da ce jednog dana i nastavak za PC. http://news.teamxbox.com/xbox/13555/...lly-Announced/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Svi se nadamo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
procitao sam da dolazi 24.4.2009.prema kritikama GP-a bi trebalo biti obecavajuce.jer su ju stvarno pohvalili.inace igra se moze igrati u dvije odvojene kampanje.jedna je ,kako je GP najavio, igranje (oko 5 sati) Butcher Bay-a (vjerojatno da se igraci prisjete price itd..).druga je naravno Assault on Dark Athena koja bi trebala trajat vise od 10 sati.nadajmo se najboljem ![]() Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 12.03.2009. u 22:09. Razlog: kriva informacija |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
uuuu stvarno dobro izgleda borba iz bliza brutalno krvava
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bazinga
|
istina.navodno ce biti dosta novih stvari ali ce ostat i puno starih.bit ce fora to sto ce se oni roboti moc "hakirat" pa ce bit na nasoj strani. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
"Knowledge is the food of the soul" Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Bazinga
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Jel ima šta,a da radi? Butchers bay sam odigrao 2 puta,tako da mi je valjda bio ok.Samo sam tada bio puno mlađi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
možda nije ali budimo realni da si većina ne može ili ne želi priuštiti original,jer jebiga nismo mi jebeni ameri koji će za igru izdvojit 400kn....tako dok moderatori ne reagiraju ne trebaju ni drugi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Bill Gates
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Bazinga
|
da to je istina tamo nove igre kostaju kojih 200 kn +.slazem se i sa tim da jako malo ljudi kupuje originalne igre.ja jedino kaj imam od originala je cod 4 tj. samo key.ali radije cu reci da sam igru "nabavio" nek da sam ju skinuo s neta jer su me vec moderatori upozoravali na takve stvari tak da vise necu
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
imaš na amazonu za 30$ http://www.amazon.com/gp/offer-listi...9790032&sr=1-3 na ebayu ima i jeftinije ali mi se neda natezat s bidanjem,za mjesec dana će cjena još past. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() Isss.....je da, onda cu je sigruno kupiti! Ma evo, vec trcim u Algoritam ili kuda vec...hebote, kada dodem tamo i vidim koje su cijene igara muka mi je! Iskreno, da ih tako kupujem sada ne bih na kompu imao niti jednu instaliranu igru...bezobrazluk! A Riddick-a cu instalirat 18. puta u PM! ![]() Uglavnom, jedva cekam da je kupim!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
vidim da je ta igrica izašla i za pc http://www.imagesforme.com/show.php/...Covers.net.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Upravo probao igru i slicna je kao i prosli nastavak ali sa nabrijanom grafikom,za sada mi se sviđa,prilicno je zahtjevna-sve na high sa fsaa 2x ide mi od 30-60 fps,ali ako ukljucim screen space ambient occlusion onda mi pocne stekat od 15-25 fps,samo nista nije losije ako se ta stvar iskljuci,evo slika: ![]() ![]() Prva slika je bez screen space i druga slika je sa tim screen space Slicno ali jede performanse i nemoze se ukljucit fsaa s tom opcijom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|