|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Krepao mi internet
Dakle, imam čudan problem. Ponekad dok surfam ostanem bez konekcije na net. Koristim operu 9.64. Primjetio sam da svaki put kad odem na auti.hr i na početnoj stranici kliknem na trazi, ruter prvo ostane bez adsl signala, zatim se ugasi i status lampica. Ruter je d-link 584 t, žičani model. Moram ga ugasiti pa upaliti, ući u postavke rutera i pod status tabom se rucno spojiti. Maxtv normalno radi sve dok naravno, ne ugasim Ruter. Event viewer nista ne veli, a Szk tvrdi da nije problem do njih vec do mog kompa. S obzirom da je ovo vec drugi komp na kojem se to dogadja, sumnjam na Ruter. Mišljenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Probaj ruter na drugom kompu pa vidi ako je do njega, može biti i lan kabel ili onaj od telefona )kod frenda mi ovih dana baš šteka net, mislio sam da je isto bilo do rutera ali kad smo malo pročačkali onaj telefonski kabel u slot net se pojavi ali je slab signal pa će gmorati mijenjati kabel) , imaš neki rezervni? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
"Poznata" stvar sa D-Linkom ili se pregrije pa je totalno zblesiran puca veza itd. i uz to jos taj smece FW od tekoma.. Na tvom mjestu bi provao malo ohladit D-linka imao sam ga prije i slicne probleme sam imao, kad sam stavio hladenje sve je ok bilo, a da ne govorim jos sa origigi FW-om radi ko sat samo jbg koristis maxTV! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ne znam cemu to neko cudenje? Inace neces sa rastavljanjem i ciscenjem nista dobit jer je dobro sve zatvoreno i nema nikakvog venta da bi moglo ista prasine uci unutra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
odi na trznicu ima ih po 50-100 kn thompsonov ruter jer ako kupis to sto si ti naveo nemas podrsku za szk.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|