Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.06.2009., 09:55   #1
Igneos79
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Krepao mi internet

Dakle, imam čudan problem. Ponekad dok surfam ostanem bez konekcije na net. Koristim operu 9.64. Primjetio sam da svaki put kad odem na auti.hr i na početnoj stranici kliknem na trazi, ruter prvo ostane bez adsl signala, zatim se ugasi i status lampica. Ruter je d-link 584 t, žičani model. Moram ga ugasiti pa upaliti, ući u postavke rutera i pod status tabom se rucno spojiti. Maxtv normalno radi sve dok naravno, ne ugasim Ruter. Event viewer nista ne veli, a Szk tvrdi da nije problem do njih vec do mog kompa. S obzirom da je ovo vec drugi komp na kojem se to dogadja, sumnjam na Ruter. Mišljenja?
Igneos79 je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2009., 10:00   #2
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Probaj ruter na drugom kompu pa vidi ako je do njega, može biti i lan kabel ili onaj od telefona )kod frenda mi ovih dana baš šteka net, mislio sam da je isto bilo do rutera ali kad smo malo pročačkali onaj telefonski kabel u slot net se pojavi ali je slab signal pa će gmorati mijenjati kabel) , imaš neki rezervni?

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.06.2009., 12:42   #3
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
"Poznata" stvar sa D-Linkom ili se pregrije pa je totalno zblesiran puca veza itd. i uz to jos taj smece FW od tekoma.. Na tvom mjestu bi provao malo ohladit D-linka imao sam ga prije i slicne probleme sam imao, kad sam stavio hladenje sve je ok bilo, a da ne govorim jos sa origigi FW-om radi ko sat samo jbg koristis maxTV!
Staro 29.06.2009., 18:43   #4
Igneos79
Banned
Moj komp

errrr, hladjenje rutera? Hebes mi sve, ako ja nisam pracovjek...hmm, mozda bi pomoglo kad bih ga ocistio, s obzirom da nisam nikad, a star je bar oko 3 godine
Staro 30.06.2009., 01:24   #5
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Ne znam cemu to neko cudenje? Inace neces sa rastavljanjem i ciscenjem nista dobit jer je dobro sve zatvoreno i nema nikakvog venta da bi moglo ista prasine uci unutra http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=120875
Staro 30.06.2009., 15:40   #6
Igneos79
Banned
Moj komp

hmm, umjesto da se zahebavam sa t-scum-om, mislio sam nabaviti ovo...ne cini se skupo, samo je pitanje koliko je kvalitetan, pouzdan te da li je to annex B?
Staro 01.07.2009., 22:33   #7
malcom
Premium
Moj komp

malcom's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
odi na trznicu ima ih po 50-100 kn thompsonov ruter jer ako kupis to sto si ti naveo nemas podrsku za szk.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno