![]() |
Krepao mi internet
Dakle, imam čudan problem. Ponekad dok surfam ostanem bez konekcije na net. Koristim operu 9.64. Primjetio sam da svaki put kad odem na auti.hr i na početnoj stranici kliknem na trazi, ruter prvo ostane bez adsl signala, zatim se ugasi i status lampica. Ruter je d-link 584 t, žičani model. Moram ga ugasiti pa upaliti, ući u postavke rutera i pod status tabom se rucno spojiti. Maxtv normalno radi sve dok naravno, ne ugasim Ruter. Event viewer nista ne veli, a Szk tvrdi da nije problem do njih vec do mog kompa. S obzirom da je ovo vec drugi komp na kojem se to dogadja, sumnjam na Ruter. Mišljenja?
|
Probaj ruter na drugom kompu pa vidi ako je do njega, može biti i lan kabel ili onaj od telefona )kod frenda mi ovih dana baš šteka net, mislio sam da je isto bilo do rutera ali kad smo malo pročačkali onaj telefonski kabel u slot net se pojavi ali je slab signal pa će gmorati mijenjati kabel) , imaš neki rezervni? :kafa:
|
"Poznata" stvar sa D-Linkom ili se pregrije pa je totalno zblesiran puca veza itd. i uz to jos taj smece FW od tekoma.. Na tvom mjestu bi provao malo ohladit D-linka imao sam ga prije i slicne probleme sam imao, kad sam stavio hladenje sve je ok bilo, a da ne govorim jos sa origigi FW-om radi ko sat samo jbg koristis maxTV!
|
errrr, hladjenje rutera? Hebes mi sve, ako ja nisam pracovjek...hmm, mozda bi pomoglo kad bih ga ocistio, s obzirom da nisam nikad, a star je bar oko 3 godine
|
Ne znam cemu to neko cudenje? Inace neces sa rastavljanjem i ciscenjem nista dobit jer je dobro sve zatvoreno i nema nikakvog venta da bi moglo ista prasine uci unutra :) http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=120875
|
hmm, umjesto da se zahebavam sa t-scum-om, mislio sam nabaviti ovo...ne cini se skupo, samo je pitanje koliko je kvalitetan, pouzdan te da li je to annex B?
|
odi na trznicu ima ih po 50-100 kn thompsonov ruter jer ako kupis to sto si ti naveo nemas podrsku za szk.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:50. |