|
![]() |
#1 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
The Walking Dead by Activision!
Activision Reveals Walking Dead First-Person Shooter link na IGN Published by: Activision Developed by: Terminal Reality Genre: Action Release Date: to be announced, 2013 Available On: PC, PlayStation 3, Xbox 360 Ja sa nestrpljenjem iščekujem ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ovo je osuđeno na propast od samog starta. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
RaWeN-nadam se da nije.(btw ako se ne varam sada svi briju na te zombi survajver igre i simul. nekaj se dobro mora izrodit) hammer_of_thor-slažem se.... ali smo da naprave nekaj pa se lako to modira i ispravi. cant wait ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Ima potencijal da postane katastrofa. 1. Što se Activision bude više mješao to će igra, definitivno, bit lošija. 2. Igra se vjerojatno radi za konzole. Mi ćemo za PC dobit port, a fino ispeglan port stvarno nikad nisam vidio. Ima ih dobrih, ali bez mana niti jedan. TR je zadnju Windows/PC igru izbacio prije 11 godina! Nakon toga samo konzolaški naslovi i lošiji portovi na PC. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Pa pogledajte samo što su napravili iz Diabla 3, koji je imao ohoho više potencijala i očekivanja. Praksa me naučila da ne očekujem više ništa od ičega što ima veze sa EA i Activisiona ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Trailer u kojem se, osim naziva igre, ne vidi ništa. O kako Activisionski. ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Već sam ranje vidio ovu temu i u glavi mi ubisoft i sad čitam Activision a i daljem mislim ubisoft! Što ljudima smeta taj ubisoft, meni osobno uz valve najbolja firma, tek se sad prekidč prebaci aaaaaaa Activision puj pa to nemože bit dobro i nema se što očekivat. Sama serija je veliki haype koju ameri puše bez problem a ne da če igra biti dobra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Ja više ne znam tko je tko. ![]() Iznenadilo me kad sam pročitao da su Vivendi, Activision, (ex.) Sierra i Blizzard sad jedna kompanija. A to su samo 4 velika imena, još imaju pod sobom desetke manjih kuća. Vivendi je naravno glava obitelji, što nikako nije dobro. Oni su Francuska verzija Murdoch-ove Korporacije (Fox, 20th Century Fox, Wall Street Journal itd.). Svi su isti. I u glazbenoj i u filmskoj industriji proizvode generičko smeće za masovno tržište. Istražih malo i ovaj Terminal Reality i, ljudi, nisam nimalo optimističan. Ako ovo ispadne samo prosječna igra iznenadit će me ko snijeg u srpnju. ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Ovo se previše fura na DayZ ![]() Iako naravno, kao veliki fan serije, nadam se da će ličit na nešto. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|