PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   The Walking Dead by Activision! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=235374)

hammer_of_thor 09.07.2012. 01:16

The Walking Dead by Activision!

Activision Reveals Walking Dead First-Person Shooter

link na IGN

Published by: Activision
Developed by: Terminal Reality
Genre: Action
Release Date: to be announced, 2013
Available On: PC, PlayStation 3, Xbox 360

Ja sa nestrpljenjem iščekujem :)

RaWeN 09.07.2012. 01:17

Ovo je osuđeno na propast od samog starta. :D

hammer_of_thor 09.07.2012. 01:21

U svakom slučaju puno bolje nego da ga EA radi. :)

Activision je užas ali je moglo biti i 10 puta gore da ga je EA najavio :D

kasper_sky 09.07.2012. 14:26

RaWeN-nadam se da nije.(btw ako se ne varam sada svi briju na te zombi survajver igre i simul. nekaj se dobro mora izrodit)

hammer_of_thor-slažem se.... ali smo da naprave nekaj pa se lako to modira i ispravi.
cant wait:goood:

Nybelung 09.07.2012. 16:02

Ima potencijal da postane katastrofa.

1. Što se Activision bude više mješao to će igra, definitivno, bit lošija.
2. Igra se vjerojatno radi za konzole. Mi ćemo za PC dobit port, a fino ispeglan port stvarno nikad nisam vidio. Ima ih dobrih, ali bez mana niti jedan. TR je zadnju Windows/PC igru izbacio prije 11 godina! Nakon toga samo konzolaški naslovi i lošiji portovi na PC.

potemkin.hr 09.07.2012. 17:02

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 2197759)
Ima potencijal da postane katastrofa.

1. Što se Activision bude više mješao to će igra, definitivno, bit lošija.
2. Igra se vjerojatno radi za konzole. Mi ćemo za PC dobit port, a fino ispeglan port stvarno nikad nisam vidio. Ima ih dobrih, ali bez mana niti jedan. TR je zadnju Windows/PC igru izbacio prije 11 godina! Nakon toga samo konzolaški naslovi i lošiji portovi na PC.

Jep.
Pa pogledajte samo što su napravili iz Diabla 3, koji je imao ohoho više potencijala i očekivanja.
Praksa me naučila da ne očekujem više ništa od ičega što ima veze sa EA i Activisiona :D

hammer_of_thor 09.07.2012. 18:48

Nybelung 09.07.2012. 18:51

Trailer u kojem se, osim naziva igre, ne vidi ništa. O kako Activisionski. :D

ShebY 09.07.2012. 22:24

Već sam ranje vidio ovu temu i u glavi mi ubisoft i sad čitam Activision a i daljem mislim ubisoft! Što ljudima smeta taj ubisoft, meni osobno uz valve najbolja firma, tek se sad prekidč prebaci aaaaaaa Activision puj pa to nemože bit dobro i nema se što očekivat. Sama serija je veliki haype koju ameri puše bez problem a ne da če igra biti dobra.

RaWeN 09.07.2012. 22:27

Citiraj:

Autor ShebY (Post 2197939)
Što ljudima smeta taj ubisoft

Odigraj ovaj novi Ghost Recon... :puke:

Nybelung 09.07.2012. 23:37

Ja više ne znam tko je tko. :D
Iznenadilo me kad sam pročitao da su Vivendi, Activision, (ex.) Sierra i Blizzard sad jedna kompanija. A to su samo 4 velika imena, još imaju pod sobom desetke manjih kuća.

Vivendi je naravno glava obitelji, što nikako nije dobro. Oni su Francuska verzija Murdoch-ove Korporacije (Fox, 20th Century Fox, Wall Street Journal itd.). Svi su isti. I u glazbenoj i u filmskoj industriji proizvode generičko smeće za masovno tržište.

Istražih malo i ovaj Terminal Reality i, ljudi, nisam nimalo optimističan. Ako ovo ispadne samo prosječna igra iznenadit će me ko snijeg u srpnju. :D

D.O.M.I. 10.07.2012. 18:38

Ovo se previše fura na DayZ :lol2:

Iako naravno, kao veliki fan serije, nadam se da će ličit na nešto.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:37.