|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Visual c++ Pomoć Hitno za ispit..
1. Napravite program koji ponavlja ucitavanje cijelog broja s tipkovnice sve dok se ne ucita broj manji od 1. Program treba za svaki ucitani broj izracunati produkt znamenki i ispisati je na ekran. Na ekran je potrebno ispisati i koliko je ucitano brojeva. 2.Napisite C program koji s tipkovnice ponavlja ucitavanje cijelog broja m sve dok je ucitana vrijednost manja od 2 ili veca od 20. Nakon toga treba pronaci i na ekran ispisati najveci element na glavnoj dijagonali polja A. 3.Napisiti cijelobrojnu C funkciju *Najveci* koja kao argument ima cijele brojeve a,b,c. Funkcija treba vratiti vrijednost onog argumenta koji ima najvecu zadnju znamenku. ....................................... Visual c++ Znaci nabavio sam sve šta ce bit sutra na ispitu samo mi treba netko to pomoć..ja sam totalni početnik sto se tiče programiranja..bio bi vam jako zahvalan na pomoći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Ovu su osnove C-a... A ako nisi do sada pokazao volje naučiti barem te osnove, zar stvarno očekuješ da će netko izdvojiti svoje vrijeme za rješavanje tvojih zadataka? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
@Demon ne broje ti se ovdje postovi.. Ja tek 3mj ucim..kad bi ja znao radit..zasto nebi nekom pomogo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|