![]() |
Visual c++ Pomoć Hitno za ispit..
1. Napravite program koji ponavlja ucitavanje cijelog broja s tipkovnice sve dok se ne ucita broj manji od 1.
Program treba za svaki ucitani broj izracunati produkt znamenki i ispisati je na ekran. Na ekran je potrebno ispisati i koliko je ucitano brojeva. 2.Napisite C program koji s tipkovnice ponavlja ucitavanje cijelog broja m sve dok je ucitana vrijednost manja od 2 ili veca od 20. Nakon toga treba pronaci i na ekran ispisati najveci element na glavnoj dijagonali polja A. 3.Napisiti cijelobrojnu C funkciju *Najveci* koja kao argument ima cijele brojeve a,b,c. Funkcija treba vratiti vrijednost onog argumenta koji ima najvecu zadnju znamenku. ....................................... Visual c++ Znaci nabavio sam sve šta ce bit sutra na ispitu samo mi treba netko to pomoć..ja sam totalni početnik sto se tiče programiranja..bio bi vam jako zahvalan na pomoći... |
Ovu su osnove C-a...
A ako nisi do sada pokazao volje naučiti barem te osnove, zar stvarno očekuješ da će netko izdvojiti svoje vrijeme za rješavanje tvojih zadataka? :smoke: |
@Demon ne broje ti se ovdje postovi..
Ja tek 3mj ucim..kad bi ja znao radit..zasto nebi nekom pomogo... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:09. |