|
![]() |
#1 |
Guest
|
Divinity 2 : Flames Of Vengance
http://www.flamesofvengeance.com/index2.php Vani , riječ je o malo "popravljenom" Divinity 2 Ego Draconis , koji je izašao prije goidnu dana , RPG , kombinacija , gothica , i izometrijskog Divine Divinity. Izgleda sasvim u redu. Netko probao? |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
igram i ego draconis i flame, odlicno je,mozda najbolji rpg graficki ikad napravljen. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
i ja ću krenut,kad su usrali two worlds,došla me želja neki rpg odigrat,ne taj ovaj Divinity II - The Dragon Knight Saga http://www.gamespot.com/pc/rpg/divin...lt%3Btitle%3B0 sad vidim da ima 2 igre unutar igre draconis i flame,su to dvije različite igre???? Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 14.11.2010. u 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
ne , The Dragon Knight Saga ima u sebi "remasterd" prvi dio ego i flames |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
I ja sam poćeo igrati Divinity DKS premda nisam nikada igrao tako nešto pa mi je malo zahebano puno itema i kojekakvih stvari za prodaju pa neznam kome što prodati ili treba čuvati i skupljati šolde kako bi se mogao dobro opremiti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
ja sam počeo na hard pa ćemo vidjet ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Danas prvi put cuo za ovu igru i pogledao par gameplay movies i cini mi se fenomenalna igrivost, posto me Gothic 4 nesto zeza a Two worlds 2 jos nisam nabavio, mogao bi ovo zaigrat.. Znaci u ovome su dvije igre (stara doradjena i novi nastavak)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
Mislim da ne, ja sam probao ali nisam uspjeo i pokušao proći kroz onaj vrt pored glavnih vrata i uvijek me sprži munja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
odmah ocjena dole 10% ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
Tamo stoji 4-5vojnika i kad sam probao ući u taj vrt gdje su zombiji spržila me munja ![]() ![]() ![]() Tražio sam na netu kako dalje ali nisam baš našao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|