|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Nod 4 Smart Security stalno skenira
Stavio sam danas, pred nekih 5h novi nod, 4.0.314.0, i primjetio sam da pod tab "statistics" kreten stalno skenira komp. I to ne samo datoteke koje se trenutno koriste, nego bas cijeli disk, tj. 2 diska..iii..ide mi na zivce jer srotaju ![]() Restartao sam jer sam mislio da to samo radi kod prvog pokretanja programa al kita. Opet on bere kukuruz a kukuruza nigdi ![]() Na advanced setup-u sam nasao samo postavke za on-demand scan koji s ovim nema veze pa bih molio ako netko zna rjesenje ovog glupog i iritantnog problema, da ga podijeli samnom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Kod mene instalacija ESS-a ne radi nikakav sken osim real-time. Instaliraj program "na cisto" i to je to. To srotanje je mozda posljedica neceg drugog. Recimo indeksiranja ili slicno i mozda nema veze s Esetom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ovak to izgleda kod mene..tu je slika negdi u postu..haha. no ugl..sad sam opet restartal zbog nekog drugog razloga..nije bitno..i opet ide on ispocetkaaaa..i tako s tim AV i AS protection, kao i real-time file protection. Ovo dalje sto je u popisu je sve na nuli u grafu. Tak je i kod tebe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
To ti je normalno ponasanje Eseta. Nije ti to "full system scan". Kod mene je isto, pa su diskovi mirni. Veca je sansa da ti windowsi u pozadini rade indeksiranje ili defrag nego da Nod uzrokuje srotanje diska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
hmmm...oke onda. Mozda je ovaj o&o defrag ukljucen..budem se poigral s tim. Videl sam u tom nodu da se to stalno nes skenira pa sam odmah posumnjal na to. hvala na odgovorima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
znas mozda neki program s kojim mogu vidit sta se pise po disku, tj. koji program ga koristi?? Ugasio sam sve s traya, al on i dalje srota.. ma wtf |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
vidim da imas vistu, a po defaultu je automatic defrag ukljucen ![]() odi u task sheduler i disejblaj ga! onda ugasi indexing service i superfetch i vise nece rostiljat ![]() (u start upisi services, dalje ces se snac)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|