|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Program za skladište
Pozdrav svima Dali itko možda ima neku bazu podataka ili kojeg god tipa neki program za kontrolu robe u skladištu.znaci da ima naziv robe, sifra robe i ulaz i izlaz iz skladišta, ja sam pokušava neki bog prčkati u excelu i ms accessu ali mi nije urodilo plodom. ![]() unaprijed fala Zadnje izmijenjeno od: Void(). 12.10.2008. u 16:04. |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
a) ili zasukati rukave i sam nauciti, pa pustiti u produkciju ako nije jako zahtijevno i mislis da to mozes izvesti i hendlati *nakon* sto pocne raditi b) platiti nekome da ti napravi onako kako ti zelis i sto tebi treba.
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Mislim, jel ti znaš koliko dođu takve stvari? Taman da je i imam i da je nisam platio već sam napravio ili što već ne bih ti dao, bar ne besplatno ![]() Na kraju krajeva ako ti to treba za firmu i posao, kupi - ako ti treba takvo vođenje skladišta onda to valjda možete i platiti. Par somova kuna i peri, to nije tolika para za firmu. |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Hvala svima, P.s znam koliko dodu ti programi, i da sam htio ih kupiti kupio bi ih odavno, ali odlučo sam se krpati jedno godinu dan iz financiskih razloga pa ću onda uzeti neki program kako bog zapovida |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Dizes staru temu bez ikakvog smisla i zasto bi se tebi netko javljao? Ako nudis neki softver koji je legalan, stavi njegov naziv, opis, cijenu, screenshot i sl., i to ponudi u forumu 'Prodaja' |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kako da ne...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|