![]() |
Program za skladište
Pozdrav svima
Dali itko možda ima neku bazu podataka ili kojeg god tipa neki program za kontrolu robe u skladištu.znaci da ima naziv robe, sifra robe i ulaz i izlaz iz skladišta, ja sam pokušava neki bog prčkati u excelu i ms accessu ali mi nije urodilo plodom.:lol2: unaprijed fala |
|
Citiraj:
a) ili zasukati rukave i sam nauciti, pa pustiti u produkciju ako nije jako zahtijevno i mislis da to mozes izvesti i hendlati *nakon* sto pocne raditi b) platiti nekome da ti napravi onako kako ti zelis i sto tebi treba. |
Mislim, jel ti znaš koliko dođu takve stvari? Taman da je i imam i da je nisam platio već sam napravio ili što već ne bih ti dao, bar ne besplatno :D
Na kraju krajeva ako ti to treba za firmu i posao, kupi - ako ti treba takvo vođenje skladišta onda to valjda možete i platiti. Par somova kuna i peri, to nije tolika para za firmu. |
|
Hvala svima,
P.s znam koliko dodu ti programi, i da sam htio ih kupiti kupio bi ih odavno, ali odlučo sam se krpati jedno godinu dan iz financiskih razloga pa ću onda uzeti neki program kako bog zapovida |
|
Dizes staru temu bez ikakvog smisla i zasto bi se tebi netko javljao?
Ako nudis neki softver koji je legalan, stavi njegov naziv, opis, cijenu, screenshot i sl., i to ponudi u forumu 'Prodaja' |
|
Kako da ne...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:22. |