|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Pregrijavanje laptopa
Posjedujem Acer-ov laptop C2D 2.2 512 graficka 2 GB rama Problem je u pregrijavanju. Tijekom igranja se smrzne. Ispod je dosta vruc. Ima li netko neko rjesenje kako da ga ohladim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
kupi novi hladnjak(bolji,kvalitetniji)za procesor ili ga downclockaj...nije ni cudo kakve su temperature... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
optereti laptop sa OCCT i prati temperature pa nam javi kolike su. Downvoltanje procesora je jasno preporučljivo, ali neće mnogo skinut stupnjeva kad je full load duže vrijeme. Hladnjak za laptop tipa Collermaster Notepal je korisna stvarčica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Hladnjak za laptop tipa Collermaster Notepal je korisna stvarčica. nazalost meni taj hladnjak nije bas pomogao,. moram sam svoj napraviti s vecim ventilatorima, i zasebnim napajanjem,. jer ono cudo sto sam ja imao od lapa,. uzas,.. slobodno jaja mogao peci,. odneses ga na garanciju, vele to tak mora biti, kao,. ja reko da, da, bas treba.. mos mislit kako treba, Nadam se da ce ti pomoci taj hladnjak, ja bi prvo promjenio vent. na lapu, pa onda uzeo 'vanjski' hladnjak, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Pogledaj malo po forumu ako ne vjeruješ, ali 99% pregrijavanja uzrokuje prašina koja se nakupi. Dok ga ne očistiš ne radi ništa drugo na njemu! |
|
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Na čemu ga držiš i koliko je uopće star? Vjerojatno se ispred listića hladnjaka napravio film prašine koji smanjuje protok zraka. Uzmi sprej za isprašivanje pa ispuši to na kontra stranu i otvori taj poklopac iznad venta, ako možeš.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|