|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() Uskoro kupujem novi mobitel i nikako se ne mogu odlučiti koji. Prije bi uzela neki SE bez razmišljanja, ali nedavno sam se "igrala" sa LG Cookie i oduševio me. Htjela bi neki mobitel sa touch screeenom, da ima dobre glazbene mogućnosti, dobru kameru i veliku memoriju. Cijena nije važna. Preporuke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
http://www.gsmarena.com/nokia_5800_xpressmusic-2537.php Bjezi od LG-a...znam par osoba koje imaju LG sa touchscreenom i svima je pocrkavao nakon 2-3 mj-a
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Datum registracije: Dec 2006
|
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...idou)-2683.php strpi se malo i sacekaj onda ovo (ako cijena nije vazna)
![]() |
#5 |
Registered User
|
Ma Cookie je meni savršen, samo što je LG, a oni se uvijek brzo pokvare. Nokia 5800 XpressMusic mi je zapela za oko i sviđa mi se jako, ali ja sam nekako baš zapela SE. X1 mi je nekako preozbiljan... Tako da je SE Satio (Idou) stvarno dobar, a naišla sam i na ovaj SE: http://www.usporedi.hr/katalog/proiz.../pogled/19681/ Da li ima neki Samsung možda koji bi zadovoljavao moje standarde? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Nakon podosta surfanja odlučila sam smanjiti izbor samo na Satio i iPhone... Ali dalje ne ide... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
samsung pixon ili neki od drugi iz njihove serije tačskrinera?- pixon ti ima 8mega kameru |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ne kužim odkle vadite takve gluposti. Šanse da vam se LG pokvari su jednake da se pokvari Nokia, SE, ajfoun i slični. Ko i ove o touchscreenu itd. Ja imam LG Viewty više od pola godine i nikad ništa. Baterija odlična, kamera 5MPix, kartica od 4 GB. Mobitel fantastičan, touchscreen odlično reagira i na deblje prste. Večina touchscreen mobitela se može sakriti pred njim
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Killing monsters
Datum registracije: Nov 2005
|
E pa i ja chu reagirati na ovakvo pljuvanje po tom i tom brandu, u ovom sluchaju LG-u. Nechu reklamirati svoje radno mjesto ali dovoljno rechi da se, izmedju ostaloga, bavimo i prodajom gsm telefona. Nemam nikakvih posebnih osjechaja prema LG mobitelima, nit' ih mrzim nit' ih volim. Ali chinjenica glasi: u posljednjih 4 mjeseca smo prodali oko cca 100 komada Cookie-a i od njih, do sada, se na reklamaciju nije vratio niti jedan komad. Eto, toliko o touchscreen-u na LG-evim mobitelima. Dosta bi bilo neosnovanog pljuvanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
Imala sam prije LG Chocolate i pokvario mi se veoma brzo i to se isto dogodilo mnogim mojim prijateljima sa nekim drugim LG mobitelima. I zato ja "ne vjerujem" LG-u. Sad dali su i ovi noviji mobiteli iste kvalitete, ja ne znam, nadam se da su bolji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
svako ima neka dobra i neka losa iskustva sa nekim brandom.tak da nije potrebno dizat prasinu oko toga.ak ti cijena nije vazna uzmi si ovog novog samsunga. http://vip-mobile.org/index.php/2009...uch-S8300.html po meni je telefon ok.ali naravno niti jedan od gore navedenih nije los (osim mozda X1 sto ne zadovoljava tvoje uvjete sto se kamere tice)
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja imam par nedoumica u vezi kupnje novog mobitela.Naime od poslodavca smo dobili popis mobitela, koje možemo dobit po malo povlaštenijim cijenama, a pošto ja u tom području nisam stručnjak.Molio bih vas za pomoć.Evo nekih modela koje sam izdvojio: NOKIA 5800 NOKIA 6300 NOKIA N85 NOKIA E75 NOKIA E90 SAMSUNG SGH-i900 Omnia Samsung GT-S8300 Ultra touch SONY ERICSSON c905 SONY ERICSSON XPERIA X1 VODAFONE BLACKBERRY 9500 Storm Znači zanimalo bi me po specifikacijama i lakoći korištenja, koji bi bio najbolji od ponuđenih?Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Lakoća korištenja ![]() ![]() Ako ga hoćeš koristiti kao poslovnjak, preporučam Storm ili E75, ako ti je do multimedije, Omnia FTW |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
IMHO ako oces touch screen uzmi Samsung GT-S8300 Ultra touch ako ne onda SONY ERICSSON c905 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|