![]() |
Koji mobitel??
Uskoro kupujem novi mobitel i nikako se ne mogu odlučiti koji. Prije bi uzela neki SE bez razmišljanja, ali nedavno sam se "igrala" sa LG Cookie i oduševio me.
Htjela bi neki mobitel sa touch screeenom, da ima dobre glazbene mogućnosti, dobru kameru i veliku memoriju. Cijena nije važna. Preporuke? |
http://www.gsmarena.com/nokia_5800_xpressmusic-2537.php
Bjezi od LG-a...znam par osoba koje imaju LG sa touchscreenom i svima je pocrkavao nakon 2-3 mj-a |
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...idou)-2683.php
strpi se malo i sacekaj onda ovo (ako cijena nije vazna) |
Mislim da je SonyEricsson X1 ono što tražiš
|
Ma Cookie je meni savršen, samo što je LG, a oni se uvijek brzo pokvare.
Nokia 5800 XpressMusic mi je zapela za oko i sviđa mi se jako, ali ja sam nekako baš zapela SE. X1 mi je nekako preozbiljan... Tako da je SE Satio (Idou) stvarno dobar, a naišla sam i na ovaj SE: http://www.usporedi.hr/katalog/proiz.../pogled/19681/ Da li ima neki Samsung možda koji bi zadovoljavao moje standarde? |
taj sto si dala link, Aino, ti je "polutouch". Po izbornicima upravljas normalno onom srednjom tipkom, dok je touch samo u Multimedija meniju (slike, glazba....)
|
Nakon podosta surfanja odlučila sam smanjiti izbor samo na Satio i iPhone...
Ali dalje ne ide...:fuming: |
Strpi se desetak dana pa ces vidjeti sto apple ima u rukavu:)
|
samsung pixon ili neki od drugi iz njihove serije tačskrinera?- pixon ti ima 8mega kameru
|
Citiraj:
Šanse da vam se LG pokvari su jednake da se pokvari Nokia, SE, ajfoun i slični. Ko i ove o touchscreenu itd. Ja imam LG Viewty više od pola godine i nikad ništa. Baterija odlična, kamera 5MPix, kartica od 4 GB. Mobitel fantastičan, touchscreen odlično reagira i na deblje prste. Večina touchscreen mobitela se može sakriti pred njim |
E pa i ja chu reagirati na ovakvo pljuvanje po tom i tom brandu, u ovom sluchaju LG-u.
Nechu reklamirati svoje radno mjesto ali dovoljno rechi da se, izmedju ostaloga, bavimo i prodajom gsm telefona. Nemam nikakvih posebnih osjechaja prema LG mobitelima, nit' ih mrzim nit' ih volim. Ali chinjenica glasi: u posljednjih 4 mjeseca smo prodali oko cca 100 komada Cookie-a i od njih, do sada, se na reklamaciju nije vratio niti jedan komad. Eto, toliko o touchscreen-u na LG-evim mobitelima. Dosta bi bilo neosnovanog pljuvanja. |
Imala sam prije LG Chocolate i pokvario mi se veoma brzo i to se isto dogodilo mnogim mojim prijateljima sa nekim drugim LG mobitelima. I zato ja "ne vjerujem" LG-u.
Sad dali su i ovi noviji mobiteli iste kvalitete, ja ne znam, nadam se da su bolji. |
Buraz ima LG Pradu vec 1god i nista, radi savrseno, touch je stvarno dobar posao na tom mobu....
|
svako ima neka dobra i neka losa iskustva sa nekim brandom.tak da nije potrebno dizat prasinu oko toga.ak ti cijena nije vazna uzmi si ovog novog samsunga.
http://vip-mobile.org/index.php/2009...uch-S8300.html po meni je telefon ok.ali naravno niti jedan od gore navedenih nije los (osim mozda X1 sto ne zadovoljava tvoje uvjete sto se kamere tice) |
Ja imam par nedoumica u vezi kupnje novog mobitela.Naime od poslodavca smo dobili popis mobitela, koje možemo dobit po malo povlaštenijim cijenama, a pošto ja u tom području nisam stručnjak.Molio bih vas za pomoć.Evo nekih modela koje sam izdvojio:
NOKIA 5800 NOKIA 6300 NOKIA N85 NOKIA E75 NOKIA E90 SAMSUNG SGH-i900 Omnia Samsung GT-S8300 Ultra touch SONY ERICSSON c905 SONY ERICSSON XPERIA X1 VODAFONE BLACKBERRY 9500 Storm Znači zanimalo bi me po specifikacijama i lakoći korištenja, koji bi bio najbolji od ponuđenih?Hvala |
Lakoća korištenja:stoopid::wtf2:
Ako ga hoćeš koristiti kao poslovnjak, preporučam Storm ili E75, ako ti je do multimedije, Omnia FTW |
Citiraj:
|
ja bi smanjio izbor na ova dva samsunga i storm
|
IMHO ako oces touch screen uzmi Samsung GT-S8300 Ultra touch
ako ne onda SONY ERICSSON c905 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:00. |