|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Review: LiveScribe Pulse SmartPen
LiveScribe Pulse SmartPen - Review LiveScribe Pulse SmartPen - printanje bilježnica ako imate kakvih pitanja, pitajte ![]() Zadnje izmijenjeno od: svebee. 17.04.2009. u 15:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ovo je prekomplicirano..i skupo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
/
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
/
|
pa kupi pokrete da (točnije prati samo točke "s teke"), ali glavna namjena joj definitivno nije kopija pisanog teksta (skoro isti učinak se može dobiti i običnim skeniranjem). glavna namjena je sinkronizacija audio zapisa i pisanoga teksta te hrpa raznih mogućnosti koje se mogu ubaciti u nju zbog toga što se pomoću točaka može orijentirati na papiru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Vrlo zgodna stvarčica i dobar review ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
/
|
evo skužio da ima i ugrađeni kalkulator ![]() ![]() ![]() nedostatak je što puta pišete kao zvjezdicu, a dijeljenje kao kosu crtu - baš kao i na računalo. najavljena je i sama aplikacija kalkulatora tako da ćete sami moći dodavati funkcije i sl. - tako da će se moći navedeno izmijeniti (npr. da je decimalna točka zapravo decimalni zarez, a da je množenje samo točka), dvotočka dijeljenje i sl. ali ovo što je prikazano - radi sasvim solidno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Lijepo obrađeno svebee ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Baja nije mi jasno čemu pljuvanje i baljezganje...? Sven se potrudio napravit review, što iziskuje dosta vremena i truda, i svakako je za pohvalu. Olovka možda je "skupa", ali mi ajde molim te reci koliko dođe gtx 280, da, hvala! Sveebe za trud i od mene, kao što ti rekoh na PM, kupujem ju čim mi to financije omoguće, i prvo što ću njome napravit je "Baja" prevest na razne jezike :chears. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Veoma zgodna stvar, pogotovo za faks dok treba puno pisati, a vama se neda vise nakon 10 strana pa se samo stavi na record (neki profesori ne dozvoljavaju da ih se snima, a buduci da je kamuflirana kemijska nebi smjelo biti problema), nekad je tesko sve poloviti pa se stavi opet na record ili biti frajer i pokazivati svima svoju high tech fancy kemijsku ![]() Mislim da je mozda cijena malo pretjerana i njezin kapacitet pohrane mali s obzirom da se danas sve vise manje moze naci u digitalnom obliku na netu (mislim na skolu, faks i njihove web stranice), makar dobro je za biljeske jer se dobi digitalni backup (moguc gubitak biljeznice/zabiljeski), a i tu je snimanje. Sve u svemu dobar review svebee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Review je odlican, a i stvar ima potencijala, a to kaj si neki nikak ne mogu zamisliti gdje bi bila ta, istina jos uvijek (pre)skupa, olovcica bila od koristi i onda dijele glup, nisu si krivi, ali bi svoje ograniceno misljenje mogli zadrzati za sebe. Jedino jos treba usavrsiti mikrofon. Nekak sumnjam da bi se jasno culo predavanje iz zadnje klupe uz istovremeno pisanje jer se dosta cije potezanje olovke po papiru.
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
/
|
istina ![]() ![]() tnx. ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() http://www.livescribe.com/images/blo...-use-pulse.jpg |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
/
|
dodan "Dodatak 1:" na kraj članka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
/
|
na mom injekt printeru (canon ip4300 za zamjenskim tintama) stvar ne funkcionira - printanje papira, čak ni na best - točke su jednostavne kao "duple"/razmusane, iako naravno za običan tekst/sliku printer je i više nego odličan. probao kod bratića sa Monochrome laserom -> Samsung ML-1640 i na 600dpi radi bez ikakvih problema, povećam na 1200dpi nema neke razlike (barem ja ja ne vidim). jedino je problem što je tinta tj. točke tamnije....a već ću nekak dokučit kak ih posvijetlit ![]() ![]() EDIT: evo i članka ako nekoga interesira -> Pulse SmartPen - printanje bilježnica Zadnje izmijenjeno od: svebee. 17.04.2009. u 15:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Zgodna ideja i gaget al meni niškoristi jer imam tako gadan rukopis da šanse nema da to svari, ni ja nekad neznam pročitat... ![]() Provjereno i na mojoj njoki 5800 nema šanse da me pročita ni kad sam kalibrirao na svoj rukopis jednostavno neka slova - no way, samo ako štampano pišem onda ide ali pisana nemre... BTW dobar review svebee... ![]()
![]() |
#19 |
/
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
/
|
Citiraj:
![]() dok sa Croatian/Hrvatskim ne radi (osim onaj Search bar gore zna dost dobro pogodit ![]() rukopis s ovim nema ama baš nikakve veze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Ajde da napravim jedan rezime svabeeovog reviewa. 1350 kosta olovka (zapravo manje ali ukupno s dostavom). Da bi koristili primarnu funkciju olovke, ne mozete pisati po obicnom papiru i u bilo kakvu biljeznicu nego u posebnu 'dot pattern', 4 biljeznice kostaju preko 250 kn, ili, ako imate jako dobar printer mozete si sami printat biljeznice, stvarno genijalna ideja, da si ljudi printaju biljeznice, trebali bi ih djeliti sakom i kapom kad se kupi olovka. Neke od posebnosti olovke su te da mozete svirati glasovir (moj boze) pomocu posebne aplikacije te imate prevodioca koji ce uspjeti prevesti cak 21 (slovima: dvadestjednu) rijec jako popularnih jezika, arapski, svedski (on mi uvijek treba), kineski i spanjolski. Sve fajlove sta snimate ne mozete spremiti pod odredjenim nazivom nego olovka sama daje naziv po vremenu kad je nastao zapis, stvarno super kad imate 80-90 zapisa. Sam softver olovke je vrlo los, toliko je los da je olovka neupotrebljiva s PC-em. Olovka od 1350 kn, dakako, ima i nezaobilaznu igru Tetris (jos da mi je znati kako se to igra s olovkom) i genijalnu aplikaciju The Kalkulator. Od dodatnih aplikacija tu je jos igra blackjack koja ce korisniku dosaditi za cca. 19 sek., te kviz glavnih gradova SAD-a, ajd, ovo je jos korisno i ima smisla. Sve u svemu, olovka ima dva puta vise nedostataka nego prednosti, sama zamisao je mozda i dobra, izvedba je ocajna. Vecinu tih funkcija ima low entry mobitel, pa cak i snimanje zvuka iz zadnje klupe na faxu. Isplativije je za 50 eura (i manje) kupit na ebayu spy pen sa kamerom i memorijom od 4GB. Samo moje misljenje, poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||||||
/
|
istina, skupa je. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj: