|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() Frenda sam poslal u Ve-mil da kupi 2x256 DDR400 super talent memorije. On se odluči za 2x512 i ovi mu uvale ovo: Samsungov 443 čip K4H5560838-TCCC Na naljepnici piše: DRAM MASTER 512 PC 3200 DDR 400. Na SPD-u radi na latencijama: 8-3-3-3. Šta je to?, Čija je to memorija?, Gdje naći bilo što o toj memoriji?
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
to nije ST... kaj si skinul alu hladnjak da vidiš čipove ? Polje Trenutna vrijednost @ 200 MHz 2.0-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS) to su radni parametri...meni je xerox MALABS moduli netko te je zahebo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ako je platio kao "brand name" ili jeftino prošao....onda može otvoriti šampanjac ![]() TCCC je odlična memorija...imao ju je blade...mislim da ide oko 235@ 2.5-3-3-7 kontaktiraj ga na PM ...ali ako ju je platio kao ST ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ud Agent > The Clansman
Datum registracije: Nov 2004
|
Mi može netko molim Vas objasniti šta vam znače one brojke:2.5-3-3-7, i koliko je stabilna ova moja memorija za OC ili kako vi to zovete kod memorije?!?! ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
2.5-3-3-7 to su ti latencije i sta su manje to bolje ne nuzno. vrtis po postavkama pa testiras da vidis kako ti idu brze. imas prog mem test pa se igraj sa njin dok ne vidis doke su stabilni.
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
to su nista pare ako ide ko sto kolega kaze... 235 na tim postavkama ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
pa dobro i 230 da ide na tome je super...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() Ovaj link je i jedan lega s foruma stavio, ali ja mislim da bi bilo korisno da ga jos ja jednom stavim : http://www.fuckinggoogleit.com/ ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Re: Memorija????????
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Headbangig Grunf!
|
Samsung TCCC je dobra memorija proizvodi ju Samsung ( tko bi rekao )i u neku ruku to je predhodik TCCD cipova jer su i oni radjeni za CAS 2,5. Meme aja dobr ai ide dalje od Supertalenta, jasno kao ploca to zeli.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
Kad uhvatim malo vremena vidjet ću do koliko to ide. Stavio sam mu svog otključanog Bartona 2500+ (a ja dobio u zamjenu mobilca ![]() Mislim da bi to u sprezi sa 1 gigom rama, Saphirovom 9600XT i 160 Gb Sata Maxtorom trebalo solidno potegnut.
![]() |
#18 |
Headbangig Grunf!
|
trebalo bi, 225 bi moglo.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
humanoid carbon unit
|
Re: Re: Memorija????????
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Na 220 FSB-a daje u Sandri oko 3350, to je čist fino sa CL 2.5 2-2-5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Headbangig Grunf!
|
Re: Re: Re: Memorija????????
Citiraj:
PQI je dobra mema a turbo je s TCCD cipovima i to je jako jako dobro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Re: Re: Re: Memorija????????
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Corsair stavlja SPD sa višom cas latencijom tak da se kompjuter bez ikakvih sranja prvi put digne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
ramguy kaže da oni na sve svoje memorije spd programiraju ISKLJUČIVO prema jedec-ovom standardu za korištene čipove... ako mi ne vjeruješ odi na houseofhelp forume, ramguy je tamo to postao u hrpi threadova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
humanoid carbon unit
|
Pa kad sam ja upiknul memu, bacila mi je automatski postavke 3-3-3-8. Skoro sam opal na dupe... mislim si: bedak dal si frtalj plaće za jebene DDR2 latencije?! WTF? Još mi ni abitica nije htjela prodelat na 200 fsb ni pod razno... Flash biosa i sad fino kucka na 220 sa 2-2-2-5 latencijama. Više nisam ni probavao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
PQI
malo ću uletit u ovu raspravu, ali mi je zgodno da ne otvaram novu temu.. zanima me koliko je dobra PQI memorija, jer planiram stavit 512mb ujedan soc 754comp. normalnu ddr400, 600kn u Links. I da li ima kakvog potencijala za OC? konkretno me zanima na proc amd64 2800+, da ga mogu stavit na 3000+... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
humanoid carbon unit
|
Meni je ova mema "zalog za budućnost"(jesemti, ovo ko' da je iz udžbenika iz 'rvackog ispalo....). Na proljeće će uletiti s939, pa ima da joj mast vadim...Još samo ubost još jedan isti stick. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|