|
![]() |
#1 |
Groarrr
Datum registracije: Nov 2001
|
Novi komp se odjednom gasi!
PC je do jucer normalno radio. Nis nije OCano...ima ok napajanje od Chiefteca... Jutros sam pio kavu i ODJEDNOM se komp upalio i pogasio. Nakon tog ako ga upalim za 5sec se pogasi. Ako ga ostavim pogasenog i bez struje na 5-10 min onda ga bootam do windowsa ali kada ude unutra nakon minutu napise "Shuting down" i amen...opet se ne pali. Iako stisnem dugme za gasenje on se pokusava sam upaliti pa se opet pogasi nakon 5 sec i tako u nedogled... Samo mi nemojte rec da je kriv ASrock ![]() Ozbiljno...trebam pomoc...sada cu probat napajanje promjeniti ![]() EDIT: Hm...promjenio napjanje i ista stvar...ma nije valjda maticna... Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 06.04.2009. u 12:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Hmm, ajde pogledaj da ti možda nije zaštekala tipkalo za paljenje na kučištu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Groarrr
|
Probao sam i lijepo "klikce" i ne djeluje zblokiran. Sada mi nece dalje od biosa ici...a ne ulazi ni u bios...pas mater... Sutra bi trebao jednu P31 DS3 dobit za probu...oce mi raditi Windows Glista ako sam promjenio chipset??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Napravi Clear CMOS na ploci, a ako to ne pomogne, mozda imas problema sa strujom u kuci. Znam zbog toga sto se nama u skoli svako malo gase kompovi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Groarrr
|
Naravno da sam resetirao CMOS. Struja u kuci je 100% dobra. Ali evo najnovijih vjesti - unutra je nova ploca iiiii KOMP SE OPET GASI! E sada...brine me zasto stara ploca UOPCE nece u bios...zbog toga sam je i vadio... BTW: mislim da nije kuler proca jer sam usao u bios i gledao temparature i one nisu rasle... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
možda je kaj krivo spojeno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne nego ta dva pina samo nakratko spojiti, a ako ih ostaviš non-stop spojene, opet će se isključiti.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Groarrr
|
![]() Dali ima teorije da http://ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTe...=0&Sifra=22758 jednostavno nedaje dovoljno struje za E5200 + HD4870? Kako se manifestira "manjak" struje? Sada sam downclockao proc i grafu i radi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|