|
![]() |
#1 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
XP novosti
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Bilo je i vrijeme. Moraju gurati nove proizvode da bi zaradivali. Inace se ljudi nikad nebi maknuli s nekog OS-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
herr Flick
|
![]() |
#4 |
Bill Gates
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
herr Flick
|
![]() |
#6 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() I ja se slažem da je vrijeme za druge OS-ove(iako je i meni još uvijek dotični primarni). Kao što se vidi sve je to pažljivo planirano. Windows Life-Cycle Policy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
herr Flick
|
![]() |
#8 |
Bill Gates
|
Da. Vrijeme je polako za nove OS-eve. Isto je bilo i sa Win 98, svima je bio odlican i radio je brzo, mislili su mnogi da nece prelaziti na novi OS, a sad su svi na XP-u. Tako ce isto biti sa XP-om. Dobro nas je sluzio, al nazalost doslo je vrijeme da ode u mirovinu. Sta ces, zivot ide dalje. I ja bi na novi OS, al to sigurno nece biti Vista, jedina nada mi je W7 koji bi trebao biti dobar ako nes ne zajebu. Strah me jedino ako W7 bude kao Vista, onda cu ili morat ostati na XP-u jos par godina, ili koristiti polu-OS. Nadam se da MS nece pogrjesiti ko s Vistom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
mah, os kao os, prije xp-a sam imao 98 i bili su mi dobri, nisam želio ići na xp sve dok se nije izašao sp2, tako će biti i sada, čekam w7 i još koji sp za njega, pa ako situacija bude povoljna, tek onda prelazim, do tada sam na xp sp2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
A opet je moguce da npr. proizvodaci igara i programa naprave neki dogovor sa Microsoftom pa ce sve npve igre i programi biti kompatibilni samo sa W7 ili Vistom. IMHO da je Vista dobar OS, ne bi oni tako brzo radili na izgradnji i razvijanju novoga...... No, trenutno bar ja koristim "dual boot", ali ipak se ne sjecam kada sam zadnji puta pokrenio Vistu. Cemu!? Radi DX10!? Gluposti..... No, imam 64bit Vistu i vidi mi sav ram pa sam si sav sretan onda....nncncnc... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Bill Gates