|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
(riješeno) MSN i web camera (video poziv)
Imam problem sa MSN-om, imam najnoviju verziju instaliranu i imam Laptop Acer Aspire 5530G i kad hocu video poziv odma me izbaci iz msn-a, jedino sot mogu da druga osoba upali kameru i da ja nju vidim a ako svoju pokusam upalit odma me izbaci s msn-a????? Molim pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
itko imo slican problem ili ima ideju kako rijesit?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#5 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja imam slican problem, cini mi se da je to problem u međusobnim verzijama MSNa (livea). ja recimo mogu gledati od frendice, i mozemo imati uredno videocall, ali ona nemoze samo gledati moju kameru... s drugima mi pak radi normalno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
TomRi kad odem na audio video setup imam da izaberem zvucnike i microfon i kad kliknem na next izbaci me iz msn-a Ja mogu od svakog gledat kameru tj video a akd hocu svoju kameru upalit izbaci me iz msn-a a imam najnoviji instlairan i nemam pojma vise sta je u pitanju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
a jel ti kamera ispravno instalirana na laptopu(iako je ugrađena, treba joj driver) my computer - desni klik- properties - hardware tab - device manager... jel ima upitnika/uskličnika? jel kad klikneš na kameru tamo piše ''This device is working properly.'' ? imaš i tu program za brzu provjeru npr. amcap.exe - odaberes kameru i kliknes preview, moralo bi raditi ako je sve OK http://files.filefront.com/AMCAPEXE/.../fileinfo.html diagnosys http://noeld.com/programs.asp?cat=video
![]() |
#8 |
Premium
|
Kamera ja integrirana na laptopu i imam instalirane drivere, u device manageru sve ok pise working propertly! S ovim programom amcap uredno odma upali kameru i radi a sad drugim programom diagnosys isto prikaze kameru i sve ok al pise Driver not registered with NetMeeting (possible black border) ????? Al na MSN-u cim udjem u opcije za kameru ili pokrenem video poziv da se i moja kamera upali odma izbaci iz cijelog msn-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
probaj onda uninstalirati messenger i ponovno staviti zadnju verziju pošto sve drugo radi(kamera,driveri, ostali programi)
![]() |
#10 |
Premium
|
Prije sam bio tako napravio pa opet nije radilo, sad sam bio obriso drivere i ponovno instaliro i sto se tice kamere sve sada radi a sada imam instaliran najnoviji MSN al cu ga uninstalirat i ponovno stavit pa cemo vidjet hoce radit! Javim kad napravim! Hvala na pomoci! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Evo da javim da sve sada radi kako treba, sve sam obriso drivere i ponovno instaliro i isto tako i MSN i sada sve funkcionira kako treba! TomRi hvala na pomoći i savjetima! Pozz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|