|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
Problem oko stabilnosti
Pozdrav svima! Iako nema direktno veze s overclockingom...pitacu ovdje. Nadam se da necete zamjeriti. Imam slijedecu konfiguraciju (frisko nabavljena): Gigabyte K8NS Ultra-939 AMD Athlon64 3500+ (sa 7000A-Cu) 2x512MB DDR400 3200C2 Corsair TwinX Gigabyte 6800GT kartica (ne znam tacan ser. broj) Maxtor 120GB S-ATA disk LG CD-RW 52/16/52 Codegen 480W PSU 4x80mm system fan-a. I cesto mi se desi da mi se kompjuter restarta sam od sebe...jeli to do sys. fanova? Previse "vuku" za Codegen kuciste? Ili moze biti do necega drugo? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
po meni... ili je u pitanju preslabo napajanje ili se ploča i memorija ne "slažu" najbolje kolike su ti temperatire i voltaže ??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Igra "izbaci uljeza"! Codegen definitivno!!!
![]() |
#4 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
jap napajanje...cod je napravio dobro napajnaje(bez zaje)ali nemre on napajat corsa,amd-a od 3500+ i gt graficku... ![]() kupi si neko slabije (oko420)od enermaxa,tagana,ocza,chifteca,anteca...itd...pogledaj u liksi...i tamo imas kalkulator za potrosnju wata....izracunaj pa reci ![]() a moguce da je maticna u banani...ta gigabytica nija bas nes...ima zgodne opcije i sve to al nije bas najbolja....moja preporuka msi neo2 platinum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
Moje CODEGEN 300W ne može povuć Windowse kad spojim dva CD-ROMa |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
maticna je privremeno...dolazi msi k8n neo2 platinum slijedece sedmice... spojio sam coolere odvojeno na drugo napajanje, ali opet se restartuje s vremena na vrijeme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
A jesi probo sa formatiranjem diska ili barem particije na kojoj su WIN pa sve ponovno install. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001