![]() |
Problem oko stabilnosti
Pozdrav svima!
Iako nema direktno veze s overclockingom...pitacu ovdje. Nadam se da necete zamjeriti. Imam slijedecu konfiguraciju (frisko nabavljena): Gigabyte K8NS Ultra-939 AMD Athlon64 3500+ (sa 7000A-Cu) 2x512MB DDR400 3200C2 Corsair TwinX Gigabyte 6800GT kartica (ne znam tacan ser. broj) Maxtor 120GB S-ATA disk LG CD-RW 52/16/52 Codegen 480W PSU 4x80mm system fan-a. I cesto mi se desi da mi se kompjuter restarta sam od sebe...jeli to do sys. fanova? Previse "vuku" za Codegen kuciste? Ili moze biti do necega drugo? Hvala! |
po meni...
ili je u pitanju preslabo napajanje ili se ploča i memorija ne "slažu" najbolje kolike su ti temperatire i voltaže ??? |
Igra "izbaci uljeza"!
Codegen definitivno!!! |
jap napajanje...cod je napravio dobro napajnaje(bez zaje)ali nemre on napajat corsa,amd-a od 3500+ i gt graficku...:D
kupi si neko slabije (oko420)od enermaxa,tagana,ocza,chifteca,anteca...itd...pogledaj u liksi...i tamo imas kalkulator za potrosnju wata....izracunaj pa reci;) a moguce da je maticna u banani...ta gigabytica nija bas nes...ima zgodne opcije i sve to al nije bas najbolja....moja preporuka msi neo2 platinum:Di jeftinija je |
Moje CODEGEN 300W ne može povuć Windowse kad spojim dva CD-ROMa
|
Citiraj:
|
maticna je privremeno...dolazi msi k8n neo2 platinum slijedece sedmice...
spojio sam coolere odvojeno na drugo napajanje, ali opet se restartuje s vremena na vrijeme... |
Ja bih osobno uzeo DFI UT Lan Party preko MSI - any time of the day :rolleyes:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A jesi probo sa formatiranjem diska ili barem particije na kojoj su WIN pa sve ponovno install. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:33. |