|
![]() |
#1 |
H!Gh Sk!LL3D
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() pozdrav svima, vec dugo vrijeme imam neko bezicno sranje od logitecha, pa sad mislim kupit nesto za igre, sto bi mi moglo duze sluzit. Ja se dvoumim izmedu ovoga: -mis: Logitech G9 ili Razer Mamba -tikovnica: Logitech G15 ili Razer Lycosa Mirror Nadam se da ce netko pomoc u odabiru |
![]() |
![]() |
#2 |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
Za mis ces sam morat vidjet, jer svakome drukcije odg. Recimo meni su logitechi odlicni jer su "masivni", a razere nemogu podnijet, kao da drzim daljinski i valjam ga po stolu. Preniski su mi i nemogu se naviknut. Morat ces sam otic u ducan i provjerit koji ti bolje "pase" u ruci. Po meni, glupo je davat toliko novaca za tipkovnicu, jer manja nesreca sa sokom/vodom i slicno moze uzrokovat kaos ;D Ali ako "moras" birat izmedju to dvoje, i imas novaca, ja bi isao na Razera. Igrao sam na lanu na tarantuli ( i mozda lycosi , nisam siguran ;D ), jako je slicna lycosi. Ima dobar hod tipki ( po meni ), a sama tipkovnica po meni djeluje onako "cvrsto"... Sto se tice G15, neznam, meni je definitivno prevelika i s hrpom nepotrebnih tipki |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
A najbolje ćeš znat kada ih sam vidiš koji ti najbolje paše.Smatram kako Logitech izgleda malo kvalitetnije i robusnije.Doduše G9 ti je malo specifičan,ako ti miš cijeli ulazi u šaku,možda ti neće najbolje pasat jer je nekako zadnji kraj odsječen.Moj ti je savjet da pogledaš gdje imaju to što tražiš i otiđeš sam vidjet-ono što nekom drugom odgovara kao saliveno tebi može ni za kurac bit. |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Nedavno sam imao sličnu nedoumicu šta kupiti i promjeniti "glodavca" kojeg sam imao tj. MX518 koji me odlično služio.Malo sam se zaželio promjene i tražio nešto slično.Prvo kupio Razer Salmosu miš je odličan ali premal i prenizak i nisam se mogao naviknuti te sam ga prodao.Kupio sam "glodavca"- Trust Predator 4800 ![]() ![]() Ima hrpu opcija glede softwerskog podešavanja i prilagođavanje(igranju) ![]() Čvrst je i kompaktan te ima i utega za prilagođavanje težine koje meni netrebaju jer mislim da je miš dosta težak. Svakako pogledaj i uzmi u uži izbor. Ukoliko lova nije problem osobno bi uzeo Roccat Kone- 540kn odličan glodavac ali meni osobno preskup. http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/942 |
![]() |
![]() |
#5 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
uzo lachesis prenizak i nestoji mi vratio mx518, probao zasda G9 i lezi ko sisa kolega mi ima, dok kod tipkovnicu morma preporucit lycosu jer je prekrasna i sotfver je prejak, jedino nema hrv foneta |
![]() |
![]() |
#6 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ovo je bilo prožvakano masu puta, koristi search.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|