![]() |
Logitech ili razer
pozdrav svima, vec dugo vrijeme imam neko bezicno sranje od logitecha, pa sad mislim kupit nesto za igre, sto bi mi moglo duze sluzit.
Ja se dvoumim izmedu ovoga: -mis: Logitech G9 ili Razer Mamba -tikovnica: Logitech G15 ili Razer Lycosa Mirror Nadam se da ce netko pomoc u odabiru |
Za mis ces sam morat vidjet, jer svakome drukcije odg.
Recimo meni su logitechi odlicni jer su "masivni", a razere nemogu podnijet, kao da drzim daljinski i valjam ga po stolu. Preniski su mi i nemogu se naviknut. Morat ces sam otic u ducan i provjerit koji ti bolje "pase" u ruci. Po meni, glupo je davat toliko novaca za tipkovnicu, jer manja nesreca sa sokom/vodom i slicno moze uzrokovat kaos ;D Ali ako "moras" birat izmedju to dvoje, i imas novaca, ja bi isao na Razera. Igrao sam na lanu na tarantuli ( i mozda lycosi , nisam siguran ;D ), jako je slicna lycosi. Ima dobar hod tipki ( po meni ), a sama tipkovnica po meni djeluje onako "cvrsto"... Sto se tice G15, neznam, meni je definitivno prevelika i s hrpom nepotrebnih tipki |
A najbolje ćeš znat kada ih sam vidiš koji ti najbolje paše.Smatram kako Logitech izgleda malo kvalitetnije i robusnije.Doduše G9 ti je malo specifičan,ako ti miš cijeli ulazi u šaku,možda ti neće najbolje pasat jer je nekako zadnji kraj odsječen.Moj ti je savjet da pogledaš gdje imaju to što tražiš i otiđeš sam vidjet-ono što nekom drugom odgovara kao saliveno tebi može ni za kurac bit.
|
Nedavno sam imao sličnu nedoumicu šta kupiti i promjeniti "glodavca" kojeg sam imao tj. MX518 koji me odlično služio.Malo sam se zaželio promjene i tražio nešto slično.Prvo kupio Razer Salmosu miš je odličan ali premal i prenizak i nisam se mogao naviknuti te sam ga prodao.Kupio sam "glodavca"-
Trust Predator 4800:D i mogu reči da sam zadovoljan sa kupljenim.Odlično ergonomski oblikovan i gumiran te se ruka nekliže vrlo povoljne cijene 210KN:D Ima hrpu opcija glede softwerskog podešavanja i prilagođavanje(igranju):D. Čvrst je i kompaktan te ima i utega za prilagođavanje težine koje meni netrebaju jer mislim da je miš dosta težak. Svakako pogledaj i uzmi u uži izbor. Ukoliko lova nije problem osobno bi uzeo Roccat Kone- 540kn odličan glodavac ali meni osobno preskup. http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/942 |
uzo lachesis prenizak i nestoji mi vratio mx518, probao zasda G9 i lezi ko sisa kolega mi ima, dok kod tipkovnicu morma preporucit lycosu jer je prekrasna i sotfver je prejak, jedino nema hrv foneta
|
Ovo je bilo prožvakano masu puta, koristi search.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:47. |