|
|
Rezultati ankete: Jeste li mješali ljepilo i termalnu pastu? | |||
Da! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 20.00% |
Ne! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 80.00% |
Glasači: 25. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Moderno hlađenje...
...treba nečim zaljepit za čipove! Ae priznajte jeste li mješali ikad sekundno ljepilo i artic silver ![]() Ja jesam, imam još dan daans tako ljepljeno na northbridgeu, i na dodir prsta nb je iste temperature kao i sink, znači da je prijenos topline sasvim oke. Prije sam mazao pastu po cijeloj površuini, samo bi na 4 ruba sotavio prazno gdje bih kapnuo ljepilo, ali mješanjem paste i ljepila čini mi se da odlično vodi toplinu, i odlično drži...
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
ja sam koristio onu drugu metodu, pasta u sredini, ljepilo sa strane ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ideja s miješanjem je dobra samo, ak to ideš skidat nebuš nikad skinul.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
n00b
Datum registracije: May 2004
|
Mjesa sam to na staroj 9600pro ,ali sad to nisam radi na 9800 jer je puno teze skidat takvu smjesu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Mi moze tko rec scim da zaljepim hladnjake na mosfete mislio sam isto onako na rubove stavit ljepilo ovo ostalo pasta al cimise tesko stavit ljepilo ,nije bas jednostavno zavuc se imedju kondenzatora i zavojnica ,i stavit takve dvije kalpljice na rubove? Znam da svaki put kad kapnem to se dosta razlije a i to kac je cip veci a oni mosfeti su dost mali ![]()
![]() |
#7 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Kupi u linksu dvokomponentno termalno ljepilo i uživaj, nije preskupo a sigurno je bolje od morta kakvog bi inače napravio sa mješanjem paste i ljepila... ![]()
![]() |
#8 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
zalmanovo dvokomponentno ljepilo dobro drzi a opet nije problem po potrebi skinit zalipljeni hladnjak
![]() |
![]() |
#9 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja uvijek idem sa AS5 po većini čipa i onda samo u dva kuta po kap SuperAttacka... Po meni najbolja varijanta... Za na mosfete ti je najbolje dvokomponentno, nema boljeg vjerovatno... Malo da pitam, kolko treba hlađenje SB-a? Ja sam nalijepio jedan NB cooler na SB i mlak je, ali se grije više nego što sam očekivao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Imam to zalmanovo dvokomponentno ljepilo, i ovih dana mislim malo ljepit hladnjake po ploci, jel mi moze ko reci kako se rukuje s tim ljepilom(nikad ga nisam koristio).
Athlon 64 3000+ -- Zalman 7000B-Cu -- DFI LanParty UT 250Gb -- 1*512 GEIL value DDR400 -- Sapphire 9800pro -- ZM80D-HP + vent-- Chieftec 360W -- Seagate 80GB -- ZamZung DVD-rom -- Chieftec MIDI Dragon -- Creative Megaworks 5.1-- 795DF -- MX510 -- DX9.0c -- XP pro SP1a -- |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|