|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Probljem
Pozdrav ekipa! Imam sljedeći problem (odnosno ne baš ja nego moj sused ![]() Čovjek ima 2 SATA diska. Na jednom su mu do sad bili instalirani Windowsi Vista, bile su normalno 2 particije, jedna za podatke druga za programe. Disk 2 (Hitachijev disk) je bio jedna particija od oko 450 GB na koji je čovjek skopirao sve podatke jer je htio instalirat XP. Sad kad smo instalirali XP disk 2 se više uopće ne vidi, odnosno vidi se u Computer Managmentu ali nema oznaku particije (npr. C:, D: i sl.), piše disk 0 (??). Znači ne vidi se oznaka i na njemu piše da je 100 FREE. A to je nemoguće jer ga nismo dirali, samo disk 1. smo dirali. Probali smo spojit taj disk na moj PC ali se u tom slučaju uopće nije htio dignuti sistem. U čemu je problem? ![]() Ako je već negdje ovo odgovoreno ja se ispričavam Hvala unaprijed EDIT: i jedno noob pitanje, da li podaci mogu ostati zapisani, odnosno dali postoji neki način da se izvuku iz diska nakon formatiranja, odnosno kad još ništa nije naknadno po tom disku pisano? EDIT BY MOD: Prije postanja pročitati pravila podforuma! http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47659 Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 04.03.2009. u 09:09. |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Moguce je. Treba pokusati probati s nekim programom za spasavanje podataka ili mozes dat nekom s profesionalnom opremom to napravi, ali ces platiti malo vise. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|