|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
koje napajanje do 500kn???
imam bartona 2600+,nf7,gf3ti200 128,giga rama,2x200gb hard,jedan vent na procu od 120mm,satelitsku skystar2 karticu,modem,wireless karticu,dvd przu,imam 300w aopen napajanje i nije dosta!moram iskljucit przu,flopy i wireless da se ne smrzava komp!radilo je sve ok dok nisam kupio jos jedan disk,przu i wireless!sad mi preporucite neko dobro napajanje za 500kn uzet cu bez pdv-a pa bi me ispalo oko 410kn!vise nemam novaca i nemojte slat one poruke tipa skupi jos 100kn i kupi si ovo i ono,al nemam para i neznam kad cu ih imat a napajanje je mi je jako hitno!hvala pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Chieftec od 420w bi trebao biti dovoljan a cijena mu je oko 500kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
kolke su struje po pojedinim railovima! btw vidio sam ono everpower se malo uozbiljio!ima u hackeru neki review pa me zanima jer bi mozda bilo to napajanje ok? sam pitam al ipak znam da ak ustedim na napajanju da ce mi se kad tad osvetit |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
MentalHarikiri prodaje Enermaxa 460W. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Evo link http://www.arena-chieftec.com/?page=...=4&language=uk Taj calculator ti pokazuje maksimalnu potrošnju,kolika bi bila kad bi sve komponente radile "punom parom" a to je nemoguće postići. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
FORTON FORTON FORTON FORTON FORTON ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
i ja dajem glas za fortron... : goood : Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Everpower? Daj se skockaj! Cheftec 420W je OK napajanje 30A 3,3 40A 5V i 18A 12V
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
teško... možda neka industrijska/serverska... šta će ti toliko? nemoj gledat brojke, već kvalitetu i iskustva drugih... nema teorije da ti chief 420w ne bude dovoljan, pa čak i fortron 350w na kojem dosta ljudi bez frke fura stvarno jake konfiguracije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Headbangig Grunf!
|
Ima Be quiet 520W za 1120kn. Gle 40A na 5V ti je sasvim dosta a chifetc ima i 9 molexa fortron 6
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Headbangig Grunf!
|
Coolermaster mi nije baü pojam za naoajanj, al neznam zakaj ne zemis Chiefa za za 550KN
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
@komer: pa kad ovdje bilo tko pita za napajanje svi pucaju samo fortron, chieftec pa neće ni sada bit drugačije... ako uzmeš bilo koje od ta dva ziher nećeš fulat... @isus: kakav je taj tvoj chief420 po pitanju buke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Chietec 420w ti dođe 444kn u Info gami,ja sam ga isto kupio tamo. http://www.info-gama.hr/pregled.php?kat=6#Napajanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Jel zna itko kakav je Colermaster 350W? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
brijem uzet Fortrona Auroru Sup.silent 350 W za svog Prescotta 2,4 GHz, jedan combo, 512 MB kingmaxa, WD hdd 80GB SATA, R9800pro Sapphire i zvučnu.....mislim to bi trebalo bit dosta za to kaj ne? svako kvalitetno napajanje od 350 W bi trebalo goniti i jake konfe....pitam se samo jel bi Chieftec od 420 W bio bolji izbor..bojim se da ne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Forton ti je vrhunsko napajanje i radit će ti to bez beda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Codgen 480W je jedino dobro Codgen napajanje i bolje je od većine poznatijih, ajom ima ne znam sada točno ali na +5V 45 ili 48A ![]()
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ve-Mil 295 kn ali trenutno nema ... možda feniks ... da onaj Codgen od 500W nisam vidio ali je vjerojatno smeće (možda se varam ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|