![]() |
koje napajanje do 500kn???
imam bartona 2600+,nf7,gf3ti200 128,giga rama,2x200gb hard,jedan vent na
procu od 120mm,satelitsku skystar2 karticu,modem,wireless karticu,dvd przu,imam 300w aopen napajanje i nije dosta!moram iskljucit przu,flopy i wireless da se ne smrzava komp!radilo je sve ok dok nisam kupio jos jedan disk,przu i wireless!sad mi preporucite neko dobro napajanje za 500kn uzet cu bez pdv-a pa bi me ispalo oko 410kn!vise nemam novaca i nemojte slat one poruke tipa skupi jos 100kn i kupi si ovo i ono,al nemam para i neznam kad cu ih imat a napajanje je mi je jako hitno!hvala pozdrav |
Chieftec od 420w bi trebao biti dovoljan a cijena mu je oko 500kn.
|
kolke su struje po pojedinim railovima!
btw vidio sam ono everpower se malo uozbiljio!ima u hackeru neki review pa me zanima jer bi mozda bilo to napajanje ok? sam pitam al ipak znam da ak ustedim na napajanju da ce mi se kad tad osvetit |
e da i na linksovom wattage calculatoru mi je ispalo 451W da mi treba napajanje,zato sta sam za graficku metnuo gf6800 koju planiram uzet!jebiga onda mi treba nest oko 450w ili 500W!aj hvala
|
MentalHarikiri prodaje Enermaxa 460W.
|
Evo link
http://www.arena-chieftec.com/?page=...=4&language=uk Taj calculator ti pokazuje maksimalnu potrošnju,kolika bi bila kad bi sve komponente radile "punom parom" a to je nemoguće postići. |
za kolko on prodaje enermaxa?
|
Citiraj:
|
FORTON FORTON FORTON FORTON FORTON
:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: |
i ja dajem glas za fortron... : goood :
Citiraj:
|
Everpower? Daj se skockaj!
Cheftec 420W je OK napajanje 30A 3,3 40A 5V i 18A 12V |
jel ima koje napajanje sta ima 5v 50A?
hvala |
teško... možda neka industrijska/serverska... šta će ti toliko? nemoj gledat brojke, već kvalitetu i iskustva drugih... nema teorije da ti chief 420w ne bude dovoljan, pa čak i fortron 350w na kojem dosta ljudi bez frke fura stvarno jake konfiguracije...
|
Ima Be quiet 520W za 1120kn.
Gle 40A na 5V ti je sasvim dosta a chifetc ima i 9 molexa fortron 6 |
a samo pitam,a jel valja coolermaster onaj za 599kn?jebiga raspitujem se za najbolje napajanje koje bi mi odgovaralo!zato puno pitam
|
Coolermaster mi nije baü pojam za naoajanj, al neznam zakaj ne zemis Chiefa za za 550KN
|
@komer: pa kad ovdje bilo tko pita za napajanje svi pucaju samo fortron, chieftec pa neće ni sada bit drugačije... ako uzmeš bilo koje od ta dva ziher nećeš fulat...
@isus: kakav je taj tvoj chief420 po pitanju buke? |
Chietec 420w ti dođe 444kn u Info gami,ja sam ga isto kupio tamo.
http://www.info-gama.hr/pregled.php?kat=6#Napajanja |
super,uzet cu na firmu pa me ispadne 365kn!!!nije ni tak skupo!!a jel ce to sigurno terat moju konfu?
|
100% :)
|
Joj !! pa onaj Wattage calculator je glupost pa meni izbaci neku bolesnu cifru od skoro 500W pa nisam zatu uzeo napajanje od 2000 kn !! dosta će ti bit i 350W za komp!
|
Jel zna itko kakav je Colermaster 350W?
|
Citiraj:
|
brijem uzet Fortrona Auroru Sup.silent 350 W za svog Prescotta 2,4 GHz, jedan combo, 512 MB kingmaxa, WD hdd 80GB SATA, R9800pro Sapphire i zvučnu.....mislim to bi trebalo bit dosta za to kaj ne? svako kvalitetno napajanje od 350 W bi trebalo goniti i jake konfe....pitam se samo jel bi Chieftec od 420 W bio bolji izbor..bojim se da ne...
|
Forton ti je vrhunsko napajanje i radit će ti to bez beda.
|
kaj velite na codgen napajanje 480w mislim i silverstone 460w ili 400w?hvala
|
Codgen 480W je jedino dobro Codgen napajanje i bolje je od većine poznatijih, ajom ima ne znam sada točno ali na +5V 45 ili 48A :) i dobro je, inače ti je to EATX napajanje, pa imaš konverter na normalno ATX ...
|
di ima za kupit codegena 480w?hvala
|
Ve-Mil 295 kn ali trenutno nema ... možda feniks ... da onaj Codgen od 500W nisam vidio ali je vjerojatno smeće (možda se varam :D ) ali onaj od 420W nikako uzet, ono od 400W ti je bolje od tog ...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:11. |