|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
(riješeno) Problem s lozinkama
Naime imam problem sa lozinkama na svim forumima kojim sam registriran i koje posjecujem. Uredno se logiram i stavim kvačicu da me automatski prijavi, kliknem da mi firefox zapamti lozinku, ali kad ulazim na forum svejedno nisam logan. E sad, jel to problem do mozille, koja btw pod "saved passwords" ima sve forume koje obilazim, zanima me zasto se svaki put moram ponovo logirat? Hvala i pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Najbolje probaš s nekim drugim browserom pa vidiš do čega je, iako je očigledno problem u FF. Nemaš nikakv addon za ff po tom pitanju? Možda nešto od postavki u security tabu i addonu jebe? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Lijep i iskren pozdrav! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ma meni je sve bilo u redu, i onda sam mislim sa nekim alatom u TuneUp-u, mislim pobrisao tu lozinke. Znaci sve je bilo ok, i onda sam ja nesto cistio sa tuneupom i od onda vise ne prima lozinke. Sve je u settingsima od FF dobro podeseno, znaci da prima cokie i svi su tamo, kao i lozinke.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
ja sam isto imao tuneup na kompu i stalno sam morao upisivat je..nu lozinku...za poludit i to tek kad sam se regao na forum...neznam jel bi reinstalacija ff-a pomogla jer sam dobio neki virus i reinstalirao vinse i nisam stavljao tuneup i od tada nemam nikakvih problema
![]() |
#10 |
Premium
|
Evo sad sam maknuo Tuneup, ali opet ista stvar. Kazem u postavkam FF jhe sve kako je i bilo i sve je dobro podeseno, znaci da prihvaca cookie, da mi pamti lozinke, znaci sve je kako je bilo i kako treba bit.. Sta bi jos moga probat? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
pokrenuti ff sa novim profilom, pa probaj to sa pamcenjem logina u forumima... vjerovatno je do neke postavke ili add-in ili necega, ko ce sad znati koje EDIT: Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
da, dobro, nego jesi li probao ovo iznad sto ti kvotao?
![]() |
#16 |
Premium
|
pogledaj link http://support.mozilla.com/en-US/kb/Profiles %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default\ promjeni ime direktorija Mozilla pa pokreni firefox. napravit ce novi mozilla direktorij sa novim profilom. nakon provjere samo vrati stari mozilla direktorij i sve ce se svratiti na staro.
![]() |
#18 |
Premium
|
x:\Documents and Settings\tvoj_profil\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default\ zamjeni x i tvoj_profil prema potrebi
![]() |
#19 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Start > Run > firefox -p > OK Tu napravi novi profil i stavi da te kod starta pita koji profil želiš pokrenuti.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Samo me zanima jel mogu sad obrisat onaj defaultni profil? Domy, opet mi ti rjesavas probleme, ajd hvala ![]() ![]() zmikic, naravno ![]() Zadnje izmijenjeno od: srale7. 26.02.2009. u 02:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako si sve bitno pohranio, možeš brisati.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|