![]() |
(riješeno) Problem s lozinkama
Naime imam problem sa lozinkama na svim forumima kojim sam registriran i koje posjecujem. Uredno se logiram i stavim kvačicu da me automatski prijavi, kliknem da mi firefox zapamti lozinku, ali kad ulazim na forum svejedno nisam logan. E sad, jel to problem do mozille, koja btw pod "saved passwords" ima sve forume koje obilazim, zanima me zasto se svaki put moram ponovo logirat?
Hvala i pozz |
Najbolje probaš s nekim drugim browserom pa vidiš do čega je, iako je očigledno problem u FF. Nemaš nikakv addon za ff po tom pitanju? Možda nešto od postavki u security tabu i addonu jebe?
|
mozda ti je nariktano da ti mozila ne prima cookie.. meni se jucer to dogadalo kada sam iskljucio da ih prima i to na svakoj stranci.
|
Citiraj:
Lijep i iskren pozdrav!:goood: |
da ti nije u ffoxu namjesteno da ti brise cookije, jer kad se ta opcija ukljuci desava se upravo to sto si napisao,
|
Ma meni je sve bilo u redu, i onda sam mislim sa nekim alatom u TuneUp-u, mislim pobrisao tu lozinke. Znaci sve je bilo ok, i onda sam ja nesto cistio sa tuneupom i od onda vise ne prima lozinke. Sve je u settingsima od FF dobro podeseno, znaci da prima cokie i svi su tamo, kao i lozinke..
|
a onda mislim da ti nema druge nego da prodes po svim postavkama od tunep-a dok ne nades upravo to sto si zeznuo :)
|
Citiraj:
|
ja sam isto imao tuneup na kompu i stalno sam morao upisivat je..nu lozinku...za poludit i to tek kad sam se regao na forum...neznam jel bi reinstalacija ff-a pomogla jer sam dobio neki virus i reinstalirao vinse i nisam stavljao tuneup i od tada nemam nikakvih problema
|
Citiraj:
|
pokrenuti ff sa novim profilom, pa probaj to sa pamcenjem logina u forumima...
vjerovatno je do neke postavke ili add-in ili necega, ko ce sad znati koje EDIT: Citiraj:
|
isti k ... drugo pakovanje
|
Citiraj:
|
da, dobro, nego jesi li probao ovo iznad sto ti kvotao?
|
Daj pojasni kako to sa novim profilom?
|
pogledaj link http://support.mozilla.com/en-US/kb/Profiles
%APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default\ promjeni ime direktorija Mozilla pa pokreni firefox. napravit ce novi mozilla direktorij sa novim profilom. nakon provjere samo vrati stari mozilla direktorij i sve ce se svratiti na staro. |
Jbga, ja to nemam ili nemogu nac. Znaci putanj je E:\Program files\Mozilla Firefox\?
Tamo gdje bi treboa imati file "profiles" ja ga nemam? |
x:\Documents and Settings\tvoj_profil\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default\
zamjeni x i tvoj_profil prema potrebi |
Citiraj:
Jbga, nema ga ni tamo. Jel to mozda zato sto mozillu nisam stavio na C:? |
Start > Run > firefox -p > OK
Tu napravi novi profil i stavi da te kod starta pita koji profil želiš pokrenuti. |
Citiraj:
Samo me zanima jel mogu sad obrisat onaj defaultni profil? Domy, opet mi ti rjesavas probleme, ajd hvala:chears::fala: zmikic, naravno:fala: |
Ako si sve bitno pohranio, možeš brisati.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:41. |