PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Softverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=42)
-   -   (riješeno) Problem s lozinkama (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=139637)

srale7 24.02.2009. 02:19

(riješeno) Problem s lozinkama

Naime imam problem sa lozinkama na svim forumima kojim sam registriran i koje posjecujem. Uredno se logiram i stavim kvačicu da me automatski prijavi, kliknem da mi firefox zapamti lozinku, ali kad ulazim na forum svejedno nisam logan. E sad, jel to problem do mozille, koja btw pod "saved passwords" ima sve forume koje obilazim, zanima me zasto se svaki put moram ponovo logirat?

Hvala i pozz

tor 24.02.2009. 08:43

Najbolje probaš s nekim drugim browserom pa vidiš do čega je, iako je očigledno problem u FF. Nemaš nikakv addon za ff po tom pitanju? Možda nešto od postavki u security tabu i addonu jebe?

m&n 24.02.2009. 08:46

mozda ti je nariktano da ti mozila ne prima cookie.. meni se jucer to dogadalo kada sam iskljucio da ih prima i to na svakoj stranci.

maliking1 24.02.2009. 08:47

Citiraj:

Autor tor (Post 1285372)
Najbolje probaš s nekim drugim browserom pa vidiš do čega je, iako je očigledno problem u FF. Nemaš nikakv addon za ff po tom pitanju? Možda nešto od postavki u security tabu i addonu jebe?

Samo da se nadovezem.Poslije cestitke za rodjendan, htel sam uci na stranice s logiranjem,ali to mi nikako nije uspjelo.Jednostavno mi je javljalo da je greska u logiranju.Tek poslije nekoliko pokusaja uspjel sam uci na forum.No ipak da iskoristim priliku, pa administratoru predlozim da odgovor oko logiranja ipak salje i na hrvatskom jeziku jer veliko je ljudi koji pojma nemaju o engleskom.Samo nemojte sad drvlje i kamenje, nije meni do toga.Jednostavno to je moje misljenje i mislim da bi to bilo dobro.
Lijep i iskren pozdrav!:goood:

Cuky 24.02.2009. 13:15

da ti nije u ffoxu namjesteno da ti brise cookije, jer kad se ta opcija ukljuci desava se upravo to sto si napisao,

srale7 24.02.2009. 18:15

Ma meni je sve bilo u redu, i onda sam mislim sa nekim alatom u TuneUp-u, mislim pobrisao tu lozinke. Znaci sve je bilo ok, i onda sam ja nesto cistio sa tuneupom i od onda vise ne prima lozinke. Sve je u settingsima od FF dobro podeseno, znaci da prima cokie i svi su tamo, kao i lozinke..

Cuky 25.02.2009. 09:28

a onda mislim da ti nema druge nego da prodes po svim postavkama od tunep-a dok ne nades upravo to sto si zeznuo :)

tor 25.02.2009. 09:36

Citiraj:

Autor maliking1 (Post 1285374)
Samo da se nadovezem.Poslije cestitke za rodjendan, htel sam uci na stranice s logiranjem,ali to mi nikako nije uspjelo.Jednostavno mi je javljalo da je greska u logiranju.Tek poslije nekoliko pokusaja uspjel sam uci na forum.No ipak da iskoristim priliku, pa administratoru predlozim da odgovor oko logiranja ipak salje i na hrvatskom jeziku jer veliko je ljudi koji pojma nemaju o engleskom.Samo nemojte sad drvlje i kamenje, nije meni do toga.Jednostavno to je moje misljenje i mislim da bi to bilo dobro.
Lijep i iskren pozdrav!:goood:

Mh, ne šaljem to ja ili bilo tko drugi, to je automatski odgovor enginea foruma (vBulletin) dođavola :D

krimos 25.02.2009. 10:07

ja sam isto imao tuneup na kompu i stalno sam morao upisivat je..nu lozinku...za poludit i to tek kad sam se regao na forum...neznam jel bi reinstalacija ff-a pomogla jer sam dobio neki virus i reinstalirao vinse i nisam stavljao tuneup i od tada nemam nikakvih problema

srale7 25.02.2009. 15:43

Citiraj:

Autor krimos (Post 1286488)
ja sam isto imao tuneup na kompu i stalno sam morao upisivat je..nu lozinku...za poludit i to tek kad sam se regao na forum...neznam jel bi reinstalacija ff-a pomogla jer sam dobio neki virus i reinstalirao vinse i nisam stavljao tuneup i od tada nemam nikakvih problema

Evo sad sam maknuo Tuneup, ali opet ista stvar. Kazem u postavkam FF jhe sve kako je i bilo i sve je dobro podeseno, znaci da prihvaca cookie, da mi pamti lozinke, znaci sve je kako je bilo i kako treba bit.. Sta bi jos moga probat?

zmikic 25.02.2009. 17:09

pokrenuti ff sa novim profilom, pa probaj to sa pamcenjem logina u forumima...
vjerovatno je do neke postavke ili add-in ili necega, ko ce sad znati koje

EDIT:
Citiraj:

stavim kvačicu da me automatski prijavi
mislis "zapamti me" ?

~Kaiser_Chief~ 25.02.2009. 17:59

isti k ... drugo pakovanje

srale7 25.02.2009. 18:12

Citiraj:

Autor zmikic (Post 1286786)
pokrenuti ff sa novim profilom, pa probaj to sa pamcenjem logina u forumima...
vjerovatno je do neke postavke ili add-in ili necega, ko ce sad znati koje

EDIT:
mislis "zapamti me" ?

Da, stavim to ali nista..

zmikic 25.02.2009. 18:21

da, dobro, nego jesi li probao ovo iznad sto ti kvotao?

srale7 25.02.2009. 20:01

Daj pojasni kako to sa novim profilom?

zmikic 25.02.2009. 20:18

pogledaj link http://support.mozilla.com/en-US/kb/Profiles
%APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default\

promjeni ime direktorija Mozilla pa pokreni firefox. napravit ce novi mozilla direktorij sa novim profilom. nakon provjere samo vrati stari mozilla direktorij i sve ce se svratiti na staro.

srale7 26.02.2009. 00:56

Jbga, ja to nemam ili nemogu nac. Znaci putanj je E:\Program files\Mozilla Firefox\?
Tamo gdje bi treboa imati file "profiles" ja ga nemam?

zmikic 26.02.2009. 01:02

x:\Documents and Settings\tvoj_profil\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default\

zamjeni x i tvoj_profil prema potrebi

srale7 26.02.2009. 01:09

Citiraj:

Autor zmikic (Post 1287244)
x:\Documents and Settings\tvoj_profil\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default\

zamjeni x i tvoj_profil prema potrebi

Jbga, nema ga ni tamo. Jel to mozda zato sto mozillu nisam stavio na C:?

domy_os 26.02.2009. 01:22

Start > Run > firefox -p > OK

Tu napravi novi profil i stavi da te kod starta pita koji profil želiš pokrenuti.

srale7 26.02.2009. 02:19

Citiraj:

Autor domy_os (Post 1287257)
Start > Run > firefox -p > OK

Tu napravi novi profil i stavi da te kod starta pita koji profil želiš pokrenuti.

Napravio sam ovo, loadao bookmarkse, i sad zgleda da sve radi. Znaci kad ugasim/ukljucim FF sve lozinke su spremljene i ne treba ih ponovo upisivat:)
Samo me zanima jel mogu sad obrisat onaj defaultni profil?

Domy, opet mi ti rjesavas probleme, ajd hvala:chears::fala:

zmikic, naravno:fala:

domy_os 26.02.2009. 02:25

Ako si sve bitno pohranio, možeš brisati.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:41.