|
![]() |
#1 |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
Hotel 626
koliko vidim ovo nije bilo ovdje, pa evo da podijelim s vama ![]() http://www.hotel626.com/ horror igra...probajte prijeci do kraja ![]() Sretno PS. igra se moze igrati samo od 6p.m. do 6a.m. ![]() Zadnje izmijenjeno od: M4rk0. 16.02.2009. u 00:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
OMG, sick.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Evo i ja sam presao.. uf.. odlicno je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
spomenuo ju ja prije negdje dva mjeseca, ali nije bas naisla na odaziv (http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=743). ali mozda sa temom odigra vise ljudi pa prokomentiraju igru, zaista jedna od rijetkih igrama koja me fascinirala u zadnjih par godina. a jos je k tome online....... btw, vidim da nije napisano, a moglo bi zbuniti populaciju sutra ujutro ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Šeta samo što je kratka tako.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
da...nadam se da ce biti jos slicnih ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
U svakom slucaju pohvale za ideju kako napraviti nesto novo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Osobni opis - pitaj me
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Osobni opis - pitaj me
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
e, sad sam došo tam di po zidu moram brojat, ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
dobra je ![]()
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Upravo se predbiljezio.....hvala napokon normalnom adsl-u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
WTF.....igra traje cca pola sata... ![]() Ok, dobra je igra....atmosfera je super, ali ipek malo prekratko.....tako da nemam bas nesto posebno reci za samu igru jer....dali je to uopce igra ili sta!? ![]() P.S. Idem jos jednom nabrzaka ![]() Edit: Evo, odigrano jos jednom samo sto sam puknio par screen s. i nesto mi igra zblokala pa sam igrao ispocetka....okvirno, maxb 15 minuta igre. Steta.....da je bar duze. Ima mozda jos kakva slicna igra pa makar tako kratko trajala!?
"In the beginning there was 0. And then there was 1. A mind-bending meditation on the transcendent power of digital computation." Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5... Zadnje izmijenjeno od: win32. 21.03.2009. u 19:33. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|